Bilge Çınarlar El Emeklerini Sergiledi

Bilge Çınarlar El Emeklerini Sergiledi

İleri yaşlardaki vatandaşları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturan, sosyal yaşama katılımlarını sağlayan Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Yaşam Kulübü, ‘Yıl Sonu Resim Sergisi’ açtı. Belediye hizmet binasının giriş katındaki salonda düzenlenen se

 

“EN KIYMETLİ VARLIKLARIMIZ”

Başkan Akpınar“Büyüklerimizin ilerleyen yaşlarında evlerinden çıkıp sosyalleşmelerini, hayata katılarak tecrübelerini gün ışığına çıkarmalarını ve yanımızda olmalarını istiyoruz. Geçtiğimiz yıl Bilge Çınarlar Yaşam Kulübümüzden daha fazla vatandaşımızın yararlanabilmesi için katılım yaşını 60’tan 55’e düşürdük. 554 üyeye ulaştık. En kıymetli varlıklarımız olan büyüklerimize her anlamda en güzel hizmetleri sunmak için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

KIRKYAMA SERGİSİ, KONSER

Yıl boyunca bilgisayardan el sanatlarına kadar pek çok farklı branşta kursun düzenlendiği Bilge Çınarlar Yaşam Kulübü’nün ‘Kırkyama Sergisi’ de 10 Mayıs’ta ziyaretçilere kapılarını açacak. Sergi, Girne Kültürpark’taki kulüp binasında gerçekleşecek. Müzik kurslarına katılan Bilge Çınarlar ise 13 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de, Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda bir konser verecek. 

afbeab72-7628-43b5-8a09-db6f35d92070

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.