Bilgisayar kasasından uyuşturucu çıktı

Bilgisayar kasasından uyuşturucu çıktı

Bergama'da polis ekipleri, zehir tacirlerine yönelik yaptığı operasyonda bilgisayar kasasına zulalanmış vaziyette esrar ele geçirdi. Çok sayıda uyuşturucularında bulunduğu baskınlarda, tacirlerin yöntemi polisi bile şaşırttı.

Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine fırsat vermiyor. Bu çerçevede Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kentte iki ayrı adres ve bir araca yönelik operasyonlar yaptı. Baskınlarda iki kişi gözaltına alınırken, evlerde ve motosiklette aramalar yapıldı.

aw939305-04.jpg

BİLGİSAYAR KASASINA KOKAİN, SKUNT, ESRAR SAKLAMIŞLAR

H.A. isimli sahsın motosikletinde bin 536 gram taş kokain ve 95 gram skunk ele geçirilirken, operasyon genişletildi. İki adres ve bir motosiklette yapılan aramada ise bilgisayar kasasına zulalanmış halde 21 gram kubar esrar, 5 gram skunk ve 2 gram kokain bulundu. Zehir tacirlerinin bu yöntemi polisi bile şaşırttı.
Yapılan operasyonda yakalanan şüphelilerden H.A., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yakalanan şüphelilerden Ş.Ö.’nün ise “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçundan arandığı öğrenildi.

xaw939305-01-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.