Bilgisayarlarda dev indirim başladı!

Bilgisayarlarda dev indirim başladı!

Eğer yakın zaman içinde bilgisayar veya bilgisayar aksesuarları almak istiyorsanız aradığınız fırsat ayağınıza geldi diyebiliriz.

Hepsiburada‘nın Teknoloji Pazarında Dev İndirimler kampanyası ile birçok seçili ürün ve aksesuarda büyük indirimler sizleri bekliyor.

İndirim kampanyasına yakından baktığımızda, gerçekten de bir teknoloji pazarı olduğunu görüyoruz. Seçili notebook modelleri, monitör, klavye mouse seti, yazıcı ve daha birçok üründe müthiş indirimler sizleri bekliyor. Bu ürünler arasında öne çıkanları hemen aşağıda sizler için listeledik. Kampanya kapsamındaki tüm ürünleri görmek için de aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

Lenovo Ideapad 320-15ISK

15.6 inçlik bu notebook, Intel Core i3 işlemciden güç alıyor. 1366 x 768 çözünürlük sunan bu bilgisayar, 4 GB RAM bellek sunarken, 1 TB hard diskle geliyor. Bu güzel bilgisayar indirim kapsamında 1.999 TL‘lik fiyatıyla sizi bekliyor.

Dell Inspiron 3576

15,6 inç ekranı ve 1080p çözünürlük desteği ile Dell Inspiron 3576, oyuncular için sağlam bir giriş modeli olmayı başarıyor. İşlemci tarafında 7. Nesil Intel Core i5 kullanan bu bilgisayar, 2 GB’lik AMD Radeon 520 ile de dikkat çekiyor. Bilgisayarda 8 GB RAM bellek ve 1 TB depolama alanı olduğunu da ekleyelim. Bu notebook modelinin fiyatı da 2.999,01 TL.

I-Life Zed Air Intel Atom x5 Z8350

I-Life Zed Air uygun fiyatla notebook sahibi olmak isteyenler için kullanışlı bir çözüm sunmayı amaçlıyor. Giriş seviyesi bir notebook olan I-Life Zed Air, 14.1 inç ekran ile geliyor. Bu bilgisayarın indirimli fiyatıysa 799 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Microsoft Wired Desktop 600 Klavye Mouse Set

Kaliteli ama uygun fiyata klavye fare çözümü arıyorsanız  Microsoft Wired Desktop 600 müthiş bir fırsatla sizlere sunuluyor. Sıvıya dayanıklı yapısıyla dikkat çeken bu klavye mouse seti 79 TL‘den satışta.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.