"Bilim ve teknolojinin ışığında yol alıyoruz"

"Bilim ve teknolojinin ışığında yol alıyoruz"

Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Kurucusu Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, ekonomik anlamda sıkıntılı bir yıl olan 2018'i başarıyla geride bıraktıklarını dile getirdi; 2019 yılından ise beklentilerinin olumlu olduğunu söyledi.

Kaşkaloğlu, 2000 yılında eşi Op. Dr. Selma Kaşkaloğlu tarafından kurdukları Kaşkaloğlu Göz Hastanesi'nin yıllardır binlerce kişiye çağın gerektirdiği tanı ve tedavi hizmetlerini sunduğunu belirtti.

Yaşanan krize rağmen 2018 yılını başarılı olarak değerlendiren Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, “Yeni hekimlerin de dahil olmasıyla birlikte 12 doktor ve 40 personelle hizmet veriyoruz. 2018 yılında gerek teknoloji gerekse de hekim kalitesi olarak önemli yatırımlar yaptık. İmkanlar dahilinde son teknolojiyi takip etmeye çalışıyoruz. Kendi bilgilerimizi de sürekli eğitimlerle güncel tutuyoruz. Tıp çok hızlı gelişen bir bilim dalı. İşe başladığımızda hayal edemeyeceğimiz tanı araçları ve tedaviler bugün rutin hale geldi” diye konuştu.

Kaşkaloğlu, göz sağlığının uzmanlık gerektiren bir konu olduğuna dikkat çeken modern tıbbın tüm olanaklarını kullandıklarını ve dünyada göz sağlığı alanındaki tüm gelişmeleri Türkiye'de uyguladıklarını kaydetti.

Sadece yüksek teknolojinin yeterli olmadığını da vurgulayan Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, gelişen teknolojinin getirdiği kolaylıklara paralel olarak bu teknolojiyi kullanan hekimlerin de öneminin arttığını sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.