Bilimler Köyü'nün ilk fidanları dikildi

Bilimler Köyü'nün ilk fidanları dikildi

Bilimler Köyü'nün ilk fidan dikimi etkinliğine ilişkin açıklamada bulunan Başkan Gürbüz, "Ülkemizin yeni bilim alanı, Bilimler Köyünün yapımı devam ederken birlikte büyüsünler diye Akademik Özgürlük Ormanına ağaçlarımızı diktik" dedi.

Medya Ege- Foça Belediyesi'nin destekleriyle kurulan Bilimler Köyü'nün yapımı devam ediyor. Bu kapsamında Bilimler Köyü’nde kurulacak olan Akademik Özgürlük Ormanı için, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin “600 akademisyen için 600 fidan” hedefiyle başlattıkları kampanya Boğaziçi Üniversitesi Mezunu İş İnsanları Derneği (BRM) tarafından desteklendi.

fgvvvsexsaqu54l.jpg

Desteklerin hayata geçmesi için gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliğine Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Başkan Gürbüz'ün eşi Seçil Gürbüz, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Gürbüz, etkinliğe ilişkin paylaşımında "Ülkemizin yeni bilim alanı, Bilimler Köyünün yapımı devam ederken birlikte büyüsünler diye Akademik Özgürlük Ormanına ağaçlarımızı diktik. Boğazici Üniversitesi İş İnsanları Derneği'ne, Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleriyle öğrencilerine ve Ege Orman Vakfı'na teşekkürler." ifadelerine yer verdi.

fgvvvtoxiay8pxq.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.