Bilinçaltından Yüzler” resim sergisi Alaçatı’da açıldı.

Bilinçaltından Yüzler” resim sergisi Alaçatı’da açıldı.

Erhan Kolbaşı’nın Peri Art Sanat Galerisi’nde düzenlediği “Bilinçaltından Yüzler” adlı resim sergisinin açılışına, sanatseverler ve sanatçılar yoğun ilgi gösterdi.

Erhan Kolbaşı’nın  Peri Art Sanat Galerisi’nde düzenlediği   “Bilinçaltından Yüzler” adlı resim sergisinin  açılışına, sanatseverler ve sanatçılar yoğun ilgi gösterdi.  Sanatçı Kolbaşı’nın bilinçaltından yüzleri ifade eden ve sergilediği 24 eserinin her birinde, öfke, mutluluk, acı gibi birçok yüz ifadesine dair örneksel sentezler sanatsal boyuta dönüştürülmüş hali ile büyük beğeni topladı.

İlk kişisel sergisini Alaçatı Peri Art Resim Galerisi’nde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayan sanatçı Kolbaşı,“25 yıldır Dışişleri Bakanlığı’nda görev yapıyorum. Almanya, Kuveyt, Dubai, Washington ve son olarak New York’ta konsolos olarak görev yaptım. Bu dönem içerisinde yurt dışında birkaç karma sergiye katıldım, ancak bu ilk kişisel sergim.Resme gençlik yıllarımda karikatür çizerek başladım, İzmir’de yerel bir gazetenin ekine çiziyordum. Karikatür sevgisi karakaleme dönüşünce de uzaklaşamadım. Karikatür alışkanlığımı desenlere yansıtmaya başladım ve böyle bir sergi ortaya çıktı.Sergide şu anda 24 tane resim sergilenmekte. Bundan sonra daha farklı konsepte bir şeyler yapmak istiyorum. Biraz daha spiritüel, metafizik konularda çalışmak, öyle bir seri yaratmak istiyorum.”dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.