Billboard Top 100’e Girmeyi Başaran İlk K-Pop Grubu BTS Oldu

Billboard Top 100’e Girmeyi Başaran İlk K-Pop Grubu BTS Oldu

Ülkemizde tahmin ettiğimizden daha da fazla hayranı olan K-pop’un genç temsilcileri BTS, yepyeni albümleri “Love Yourself: Her” ‘de yer alan “DNA” adlı parçalarıyla dünyaca ünlü Billboard Müzik Listesi’ne 85 numaradan giriş yaptı.

Geçtiğimiz haftalarda MedyaEge ailesi olarak değindiğimiz genç grup BTS; yeni albümleriyle rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor! Daha önce sosyal medyadan sonuçların belli olduğu “Billboard Music Awards” adlı yarışmada Justin Bieber’ı geride bırakarak rekor oyla kazandıkları ödülle oldukça fazla övgü almışlardı. Şimdi de albümlerinin çıkış parçası “DNA” ile Billboard Dünya Müzik sıralamasının genel kategorisinde 85. sıraya tırmanarak kendilerini ne kadar çok geliştirdiklerini kanıtladılar.

Yenilikçi müzikal altyapısı ve kısa film edasında hazırlanmış video klipleriyle şimdiden Türk hayran ailesin A.R.M.Y. ‘nin gönüllerini fetheden grup, yakaladıkları başarıyla kendi çıtalarını sürekli üst basamaklara taşımaya devam ediyor. DNA, listede 85. sıraya; 5.3 milyon online dinlenme ve 14.000 resmi parça satışıyla ayrıca dünya “Digital Song Sales” listesinde 37. sırada yer alıyor.

Türkiye’den ve Avrupa’dan da oldukça fazla konser beklentisi olan hayranları artık organizatörlerden gelecek güzel haberleri bekliyor. Biz de bu işin peşindeyiz ve grubu ülkemizde canlı olarak seyretme imkanı buldurabilmek için sık sık haberlerimizle destek olmaya çalışıyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.