Binali Yıldırım: Cumhuriyetimizi Demokrasi ile Taçlandıracağız

Binali Yıldırım: Cumhuriyetimizi Demokrasi ile Taçlandıracağız

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti belediye Başkanları İstişare Toplantısı'nda konuşuyor. Canlı yayınlıyoruz...

Başbakan Binali Yıldırım konuşmasında referandum süreci ile ilgili olarak "bugün itibarıyla artık takvim çalışmaya başladı. 16 Nisan'a kadar inşallah Türkiye'yi bir baştan bir başa dolaşacağız, bütün vatandaşlarımızla buluşacağız. Bütün evleri, kapıları çalacağız ve vatandaşımıza doğruyu anlatacağız" diye konuştu.  

Başbakan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Rabbime hamdolsun ki milletimizle yolumuz istikametimiz hep aynı oldu, aynı olmaya devam edecek. Biliyorum ki bütün belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz, bakanlarımız bütün Ak Parti kadroları ilk günden beri durmadan, yılmadan çalıştınız. Allah yolunuzu, yolumuzu açık eylesin. Önümüzde halk oylaması var. Tarih netleşti; 16 Nisan Pazar günü bir kez daha milletimiz sandığa gidecek. Daha güzel bir gelecek, daha güçlü bir Türkiye, daha kalkınmış şehirler için sandığa gideceğiz.


BUGÜN İTİBARİ İLE TAKVİM İŞLİYOR
Ekmeğimizi, aşımızı, işimizi daha da büyütmek için hazır mısınız? Türkiye'yi dize getirmek isteyen alçaklara millet dersi vermek için var mısınız? Cumhurbaşkanımızın dün Anayasa değişikliğini onayladığını biliyorsunuz. Bugün itibarıyla artık takvim çalışmaya başladı. 16 Nisan'a kadar inşallah Türkiye'yi bir baştan bir başa dolaşacağız, bütün vatandaşlarımızla buluşacağız. Bütün evleri, kapıları çalacağız ve vatandaşımıza doğruyu anlatacağız. Daima doğruyu söyleyeceğiz. Kafaları karıştıranlara karşı milletimizin doğruları öğrenmesi için var gücümüzle gayret edeceğiz. İnşallah 16 Nisan'da Türkiye'ye yeni bir bahar gelecek. Şimdiden uğurlu, kademli olsun.

CUMHURİYETİMİZİ DEMOKRASİ İLE TAÇLANDIRACAĞIZ

Millet için, millet adına evet diyeceğiz. Milletimiz evet dediği için evet diyeceğiz. Milletimize yeniden siyasetimizi, hizmetlerimizi aydınlık Türkiye hedeflerimizi anlatacağız. Aşkla heyecanla çalışarak hizmet ettiğimiz insanlara yeniden davamızı anlatarak açıklayacağız. Cumhuriyetimizi tam bir demokrasiyle taçlandıracağız. Milletimizle bir kez daha kucaklaşmış olacağız. Bu yolda hepimize çok büyük iş düşüyor, önemli görevler düşüyor.

BÜTÜN KAPILARIMIZ 7/24 AÇIK OLACAK

Bu süreçte vatandaşımızın aklına bir şey takıldığında ilk bize ulaşacaklar. Bütün kapılarımız, telefonlarımız vatandaşa 7/24 açık olacak. Her an halkın içinde olacağız. Gündüz sokakta, düğünde, cenazede, akşam ev sohbetlerinde mutlaka biz olacağız. 7'den 70'e genç, yaşlı, engelli, işçi, çiftçi, öğrenci, erkek, kadın bütün vatandaşlarımız bizde kendini bulacak, kendini görecek. Kibir hamdolsun bizim semtimize hiç uğramadı, bundan sonra da hiç ama hiç uğramayacak. Bütün teşkilatlarımızın da, belediye personelimizin de bu hassasiyete dikkat etmesine büyük önem veriyoruz, bu konuda çok dikkatli olmanızı istiyoruz.


AK Parti'nin tohumları AK Parti'nin kurucusu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 1994'de İstanbul'da atıldı. Bu hareketin bayrağı kısa zamanda bütün Türkiye'de dalgalanmaya başlandı.Yerel yönetimi kazanan genel iktidarı da kazanıyor, yerel yönetimi kaybeden genel iktidarı da kaybediyor. 780 km. vatan toprağının tamamıyla her biriyle yaptığımız hizmetleri paylaştık. Herkes bu hizmetlerden istifade etti. Türkiye bir bütün olarak görüyoruz ki her şehriyle aynı mesafedeyiz. İlçeler, köyler, beldeler bizim için aynı değerdedir. Bütün vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Belli zümrelerin, siyasi kadroların değil bir milletin tamamının emrine amadeyiz. Vatandaşlarımız arasında ayrımcılık yapan kimse AK Parti siyasetinde kendine yer bulamaz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.