Binali Yıldırım'dan Flaş İdam Açıklaması!

Binali Yıldırım'dan Flaş İdam Açıklaması!

Binali Yıldırım AK Parti Grup Toplantısı'nda idama dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan idam tartışmalarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
 
Yıldırım'ın konuşmasından önemli satırlar:
İki sözünün biri bölgenin sorunları bizim sorunumuz diyen PKK terör örgütü bir kez daha kan dökmekten geri durmadı. PKK'nın Kürt sorunu diye bir sorunu yok! Olsa olsa Kürt vatandaşlarımızın PKK diye bir sorunu var. Bölgenin sorununu bölgenin insanıyla halledeceğiz. Bunlar ne milli ne yerli, bunların akıl ustaları dışarıda.
Recep Tayyip Erdoğan'ı halletmek ve sonra insanları birbirine düşürmek istediler. Daha sonra kurtarıcı gibi geleceklerdi. Halkın hesabı hakkın hesabıdır.

İdam İsteriz Sloganları
('İdam isteriz' sloganları üzerine) İdam bir sefer ölümdür ama ölümden daha büyük ölümler var onlar için.
15 Temmuz sabahı dostlarımız şaşkın! Akıl hocaları bu iş bitti Tayyip Erdoğan gitti diye birbirlerini kutlarken sabah saatlerinde bir şaşkınlık. Nerede hata yaptılar? Darbeyi kınamak yerine darbecilerin nerede hata yaptıklarına dair uzun uzun anlatmaya başladılar. Bir dahaki sefere darbenin başarılı olması için 10 altın kural açıkladılar. 10 değil 100 altın kural da açıklasanız karşınızda millet var millet!

Fethullah Gülen gelecek hesap verecek
Yağma yok Fethullah Gülen gelecek hesap verecek! Hesap sorarken intikam duygusuyla hareket etmeyeceğiz adalet duygusuyla hareket edeceğiz.


Ekonomimiz 15 Temmuz öncesinden daha iyi duruma geldi. Türkiye'de darbe olacak, ekonomi bozulacak Türkiye'den para çıkacak dediler ya hepsi yalan. Türkiye'ye giren para miktarı Türkiye'den çıkan para miktarından 1 milyar dolar daha fazla.

BİZİM ORADA TİLKİ FISLIĞI DERLER
Cumhurbaşkanı seçilecek yeni bir şey çıkardılar. Bizim orada buna tilki fıslığı derler. 367'yi çıkardılar. Öyle mi? Ben sana 367'yi gösteririm. Seçimi yaptık tartışma bitti mi, hayır. Vesayet odakları harekete geçti, bu partiyi kapatalım bu iş bitsin dediler. Oradan da yırttık. Biz sırtımızı vesayet odaklarına değil millete dayadık.

TATARI GİTTİ BETERİ GELDİ
Daha sonra yargı tarafında hareket başladı. Onu da ortadan kaldıralım diye yargı reformunu gündeme getirdik. HSYK'nın yapısının değişimi için referanduma gittik ve millet de yol verdi. Yargı vesayetini bitirdiğimizi zannediyorduk. Tatarı gitti beteri geldi. Bu sefer FETÖ'nün adamları başlarını kaldırdı. Siz buradaysanız biz de buradayız, işte meydan. Sonra Mİt operasyonu, sonra Gezi o da olmadı 17-25 aralık operasyonları. Orada iş belli oldu!


Bu tehlikenin büyüklüğünü bir tek Recep Tayyip Erdoğan anladı. Bazıları çok büyütüyorsunuz dediler! Bu terör örgütü kutsallarımızı yok ettiler. Hayır için hasanat için yapılan fedakarlıkları yurt dışındaki siyasetçilerin lobilerine oluk oluk akıttılar.

Eğer bu örgüte bilerek isteyerek destek vermeye devam etmediyse hiç kimse endişe etmesin! 17 Aralık'tan sonrası için mazeret yok! Bu terör örgütüyle mücadelemizi amansız bir şekilde devam ettireceğiz.


KHK ÇIKARILACAK
Bundan sonra da KHK'ler çıkarılacak. Çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnameler bu haftadan itibaren Meclis gündemine gelecek ve kalıcı hale getirilecek.
Bu FETÖ örgütü sadece ülkemizi darbe girişmiyle zor duruma düşürmediler. Bunlar sizlerin geleceğiyle oynadılar. Kim sınav sorularını çalmışsa bunları kulaklarından tutup atacağız! Ama alnının teriyle kazananların haklarını da koruyacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.