Binax yurtdışına açıldı

Binax yurtdışına açıldı

Yavru vatanda emlak sektörünün yol haritasını İzmir belirleyecek.

İzmir merkezli Binax Gayrimenkul, 9. şubesini Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nde (KKTC) törenle hizmete açtı. Açılışa Türkiye'den aralarında işadamları, yatırımcılar ve sektör temsilcilerin de olduğu 40 kişilik heyet çıkarma yaptı. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı da olan Binax Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu, "Binax yalnızca bir gayrimenkul şirketi değil aynı zamanda güvenli yatırımın da adı haline geldi. Bu yüzden emlak sektöründe KKTC'deki ilk Türk markası olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

YAVRU VATAN YÜKSEK POTANSİYELE SAHİP

Binax KKTC Girne Şubesi'nin yalnızca bir emlak ofisi olarak hizmet vermeyeceğini belirten Güleroğlu, "KKTC ekonomisinin ana gelir kaynağı sanıldığı gibi turizm değil, üniversitelerdir. Ercan Havalimanı'na yakın mesafede 200  bin öğrenci kapasiteli yeni bir üniversitenin kurulması gündemde. Tüm bunlar da konut sektöründeki ihtiyacı işaret ediyor. Biz uzun bir dönem fizibilite çalışması yaptık ve gördük ki KKTC, yatırımcıya yüksek değer kazandıracak potansiyeli barındırıyor. Bu nedenle sektördeki güven duygusunu, doğru yatırımla buluşturmak için Girne'de olmaya karar verdik" dedi.

"GÖNÜLLÜ YATIRIM ELÇİSİYİZ"

Otel, arazi, arsa, konut satış ve kiralamaya kadar geniş bir yelpazede hizmet verdiklerini, İzmir markası olarak uluslararası marka haline gelmenin gururunu yaşadıklarını belirten Güleroğlu, "Girne'de bulunma nedenimiz, kuruluş nedeniyle aynı. Biz gönüllü yatırım elçisiyiz. Emlak sektöründe kazan kazan ilkesiyle hareket ettiğimiz gibi bunu hayata geçirip, yüzde 100 memnuniyeti yakalamış bir kurum olarak KKTC'nin geleceğine katkı sağlamak istiyoruz" dedi.

Açılış için İstanbul, Bursa, Adana, Bursa, Kocaeli başta olmak üzere emlak sektörünün Oda ve dernek başkanları, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Başkan Vekili Selahattin Aslan, İzmir Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz, BATÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kazançoğlu, İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Coşkun Beşok, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bayraklı Belediyesi Mücles Üyesi Hatice Tatlı, Bayraklı Belediyesi Meclis Üyesi Şeref Balbay, işadamı Volkan Sintaç'ın da aralarında olduğu 40 kişilik bir heyet Girne'ye çıkarma yaptı.

GAYRİMENKULDE PUSULA

İESOB Başkanı Mutlu, İzmir markasının KKTC'de yatırımcıya yol göstermesinin bir başarı hikayesi olduğuna dikkat çekerek "Günümüzün en güvenli yatırım aracının gayrimenkul olduğunu artık herkes biliyor. Güvenli yatırımın güvenli ismi Mesut Güleroğlu da KKTC'de yatırımcının pusulası olacak. Biz biliyoruz ki KKTC, sektörel olarak büyük bir gelişim içinde, bu noktada yatırımcıların doğru adım atması çok önemli. Binax'ın yatırımcıya yol göstereceğine eminiz" dedi.

7/24 SEKTÖRÜN YANINDA

İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Coşkun Beşok da, KKTC'nin 15'in üzerinde üniversiteye sahip olduğunu, Türkiye'den de bazı üniversitelerin burada kampüslerinin bulunduğunu belirterek, "Üniversite ekonomisinin en yoğun olduğu KKTC bu yapısıyla sektörler arasında da zincirleme etkiye neden oluyor. Bu yoğunluk gayrimenkul ihtiyacını doğurduğu gibi doğru yatırımı da zorunlu kılıyor. İzmir'de profesyonel bir tecrübeye sahip olan Binax, burada yatırımcının 7 gün 24 saat yanında yer alacaktır" dedi. İzmir Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz da Binax'ın tecrübesiyle kendisini kanıtladığını, Girne Şubesi'nin ise bu tecrübeyi uluslararası arenaya taşıdığını belirtti. BATÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kazancoğlu da Binax'ın bugüne kadar ortaya koyduğu başarısını Girne şubesiyle bir adım daha yukarıya taşığını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.