Binax’ın 15.şubesi açıldı

Binax’ın 15.şubesi açıldı

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu tarafından emlak sektörüne kazandırılan Binax Gayrimenkul, 15.şubesini Bedi Yazıcıoğlu işletmeciliğinde Karşıyaka Demirköprü’de açtı.

Açılışa, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, İzmir Ticaret İl Müdürü Şahin Ersu, İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Ahmet Tunç, İzmir Büfeciler ve Kantinciler Odası Başkanı Selahattin Arslan ile çok sayıda davetli katıldı. 
Açılışta konuşan Binax Gayrimenkul 15. Şube İşletmecisi Bedi Yazıcıoğlu, yirmi yıldır emlak sektöründe olduğunu ve kurumsallaşmanın gerekliliğine inanarak bu yapı içinde yer aldığını söyledi.  Yerli bir marka olan Binax bünyesinde hizmet gösterecek olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Yazıcıoğlu, “Gayrimenkul sektöründe kurumsal işler yapmamız gerektiğine inanıyorum. Yerli ve yabancı gayrimenkul firmalarıyla bu şekilde rekabet edebiliriz. 20 yıldır kaliteli, dürüst ve ilkeli olarak gerçekleştirdiğimiz hizmet anlayışımızı bundan sonrada kurumsal bir yapıda sürdürmeye devam edeceğiz. Şimdiden İzmir’imize hayırlı olsun” dedi.
Avrupa’ya açılan marka 


Hem Türkiye’de hem de İzmir’de yerli ve milli gayrimenkul hizmetlerinin halkımıza fayda getireceğini belirten İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, “Rekabet koşulları içinde İzmir’e büyük bir değer kazandırdığımızı düşünüyorum. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Ama biz iş insanları olarak yılmıyoruz. Bu dönemlerde bile yeniliklere, yeni yatırımlara devam ediyoruz. Bu sektörde kurumsallaşma çok önem arzediyor. Biz de bu amaçla kurduğumuz Binax’ın 15. Şubesini açmaktan mutluluk duyuyoruz. İstanbul, Kıbrıs ve Atina’da da şubelerimiz yer alıyor. Yunanistan’da 250 bin Euro’luk mülk alındığında 5 yıl oturum izni de alabiliyorsunuz. Bu süreçteki tüm işlemleri de Binax ekibi çözüyor. Bundan sonra da büyümeye, ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Açılışta kısa bir konuşma yapan İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ise gayrimenkul sektörünün geliştiğini görmenin önemine dikkat çekerek,  “Gayrimenkul sektöründe fark yaratan bir firmanın 15. şubesini açılışında bulunmaktan mutluyum. İş insanları ve esnaf olarak her ay 22 fatura ve vergi ödüyoruz. İş yapmak çok zor. Her şeye rağmen yılmadan üretmeye ve hizmete devam eden iş insanlarını kutluyorum” dedi. 
Her gün değişen dünyada rekabet koşullarının değiştiğini ifade eden İzmir Ticaret İl Müdürü Şahin Ersu ise “Emlak sektöründe de rekabet koşullarının değişmesi bizleri kurumsallaşmaya itiyor. Bu alanda yapılan yatırımlar bizi mutlu ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.