Bir Bardak Karbonatlı Su İçerseniz...

Bir Bardak Karbonatlı Su İçerseniz...

Günlük yaşantımızda ortaya çıkan veya belli aralıklarla ortaya çıkan ağrı ve enfeksiyonları doğal yollarla tedavi etmeye ne dersiniz?

Babaanne veya ana ananenizde kalırken rahatsızlandığınızda verdikleri uyguladıkları doğal yöntemleri az çok hatırlıyorsunuzdur.  Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak garip ama bir o kadar da doğal yöntemleri sizler için araştırdık ve bir araya getirdik. 
 
İşte o yöntemler…
 
Yol tutmasına ‘’zeytin’’
 
Eğer uzun veya kısa yolculuk hiç fark etmez. Beni yol tutuyor ve midem çok fazla bulanıyor diyorsanız yanınızda muhakkak birkaç tane zeytin bulundurun.
Zeytin, mide bulantınızı büyük ölçüde giderecektir.

Kulak ağrısı için ‘’limon’’
 
Kulak ağrısı sıkıntısı yaşıyorsanız ve sizi çok fazla rahatsız ediyorsa kulağınıza bir veya iki damla limo damlatın.  Limon kulak ağrısı problemlerinizi giderecek aynı zamanda kulağınızdaki ph seviyesini dengelemeye yardımcı olacaktır.

Şişkinlik için ‘’kayısı’’
 
Kurutulmuş kayısı lif bakımından oldukça zengindir. Böylelikle mide sindirimine de yardımcı olur.  Yemekten sonra şişkinliğiniz çok fazla arttıysa hazımsızlığınızı hafifletmek için bir avuç kayısı yemeniz yeterli olacaktır.

Boşaltım sistemi bozuklukları için ‘’bir bardak karbonatlı su’’
 
Boşaltım sistemi bozuklukları böbrek rahatsızlıkları veya idrar yolları enfeksiyonu gibi rahatsızlıklardır. Bu rahatsızlıklar genellikle sinir bozucudur ve ağrıya neden olur. bu tip rahatsızlıklarla karşı karşıya kaldıysanız, bir bardak suyun içine bir tatlı kaşığı karbonat ekleyin.  Bu karışımı içmek mesaneyi daha alkali hale getirmenize yardımcı olur. Bu durumun sonucunda da bakterilerin çoğalması engellenir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.