BİR ÇAKAL’IN HİKAYESİ

BİR ÇAKAL’IN HİKAYESİ

Size son dönemde karşılaştığım bir dolandırıcılık hikayesini paylaşmak istiyorum sizinle…

ÇAKAL’ın biri  kendisini insanlara galerici diye tanıtıp piyasaya giriyor… İlk işi hemen kartvizitleri bastırıyor. Sonra arabasına (tabii o da kiralık) bir araç kartı yaptırıyor… E tabi sosyal medyada da daha önce siyasi kişilerle çekinmiş olduğu resimlerle bir güzel reklamını yapmayı ihmal de etmiyor….

E tabi yaptığı işte ikna kabiliyet çok önemli,  ne de olsa işi ‘SATIŞ’…   İnsanları bir güzel inandırdıktan sonra, kiraladığı araçları piyasanın çok altında satma vaadi  ile kurbanlarına veriyor. Tabi zavallı kurban ucuza araba buldum diye hiç düşünmeden arabayı almaya kalkıyor. Ve belli bir kaparo veriyor.

 Satış için  gün verip sözleşiyorlar. Parayı alan dolandırıcı kahramanımız  parayla ortadan kayboluyor. Sözde araç sahibi de kiralık arabaya bir süre biniyor. Ta ki Rent a Car’dan arabayı getirin diye aranana kadar. Sonra kurban  dolandırıcı galericimizi arıyor fakat sürekli yeni yalan ve oyunlarla bir süre daha oyalanıyor….

İşte size çok yakın zamanda bu ÇAKAL’ın kimliğini elimdeki delilleri ile açıklayacağım… Zavallı bir çok kurbanını ve daha başka dolandırıcılık hikayelerini anlatacağım… Yanan onca can varken ortada daha fazlası olmasın elimden geleni yapacağım….

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.