"Bir Çocuk Gelişir, Dünya Değişir"

"Bir Çocuk Gelişir, Dünya Değişir"

21. yüzyıl kadınlarının omuzlarına binen yük her gün birkaç tık daha attırılırken, işin en zor sorusu annelikten geliyor.

Elinden geldiğince her şeye yetişmeye çalışan annelere, yollarında rehberlik edecek yeni kitabı Uzman Canan Çam yazdı.

Genç yazar Canan Çam'ın ilk kitabı olma özelliği taşıyan ve aynı zamanda Haziran ayı içerisinde satışa çıkarılan "Bir Çocuk Gelişir, Dünya Değişir" isimli kitabı, bugünün annelerine klavuz olma özelliği taşıyor. Çam, gebelik sürecinden itibaren, ergenlik süreci ve annelerin ileride ihtiyaç duyacağı çocuk gelişimini içeren birçok konuyu akıcı bir dil ve bilimsellikle ele alıyor.

Çocuk gelişimi hakkında dönemden döneme hatta aydan aya gelişim evrelerini sıralayan genç yazar aynı zamanda, kardeş kıskançlığı, uyaran zenginliği, ahlak gelişimi, okula hazırlık ve okul süreçleri, anne-baba tutumları, istismar ve çocuk ihmali gibi başlıkları da ele alıyor.

1986 yılında Düzce'de doğan yazar, bilgiye açlığı, hiperaktifliği ve öğrendiklerini paylaşma isteğiyle, sevdiği çocuklarla beraber kendisine yeni bir hayat kurdu.


İşinin ilk temeli 2009 senesinde, Kıbrıs’ta atıldı. “Cyprusİnternational Üniversity’de” okumaya başlayan Çam, eğitime ve çocuklara dair inceleme ve bilgilerini sadece hobi amaçlı olarak kaleme aldı. Hayellerini ileriye taşıma amaçlı eğitimine devam eden genç yazar 9 Eylül Üniversitesi'nde “Aile Eğitimi Ve Danışmanlığı” Yüksek Lisans programına girdi.

Çocuklarla bir arada olmanın ve çocuklara yardım etmenin kendisine huzur verdiğini ifade eden Çam başarılı ve sevgili dolu bir gelecek için uğraşıyor. 

Canan Çam'ın “Aile Eğitimi Ve Danışmanlığı” isimli kitabını internetten aratarak satın alabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.