Bir Kira Bir Yuva kampanyasına siber saldırı

Bir Kira Bir Yuva kampanyasına siber saldırı

İzmir Büyükşehir Beleidyesi'nin başlattığı "Bir Kira Bir Yuva" bağış kampanyasında şu ana kadar 350 milyon TL bağış toplandığını belirten Başkan Tunç Soyer, internet sitesine dün gece 3 milyon 700 bin saldırı gerçekleştirildiğini de söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve yurt sınırlarını da aşarak adeta küresel bir kampanyaya dönüşen "Bir Kira Bir Yuva" kampanyasına siber saldırı düzenlendi.

s119604-001.jpg

BAĞIŞLAR UMUDUN GÖSTERGESİ

Dün geceki bağış gecesi hakkında Halk TV’den İsmail Küçükkaya’ya konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, olağanüstü bir şey yaşadıklarını dile getirerek, "Bir banka hesap numarası, SMS yok. Ailelerin sayısını gösteren rakam vardı. Kumbarasından paraya, depremzedenin kendisinden destek yağdı. Gerçekten hepsi organik, samimi…Bu İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ve Halk Tv’ye güvenin göstergesi. İnsanların umudunun göstergesi. İnsanlar çokmuş, vicdan sahibi insanlar. Bu memleket için taşın altına elini sokan insanlar. En büyük krizin, yoksullaşmanın olduğu bir iklimde insanlar bunu başardı. Biz köprü inşa ettik. Aydınlık geleceğin müjdesi” ifadelerini kullandı.

bagis-gecesi.jpeg

"İYİLİĞİ YAŞATMAK İÇİN BEDEL ÖDEMEK GEREKİYOR"

Türkiye'deki insanlara muazzam derecede bir yüze gönüllülük duygusu olduğunu da dile getiren Başkan Soyer, "Dayanışma gecesinde 350 milyon TL toplandı. Ama iyilik cezasız kalmıyor. Dün gece siteye 3 milyon 700 bin saldırı olmuş. Dünyanın her yerinden... İyilik kolay yaşamıyor, iyiliği yaşatmak bedel ödemeyi, mücadele etmeyi gerektiriyor" şeklinde konuştu.

"BİZİM KAMPANYAMIZ HALKTAN HALKA"

İzmir Valiliği ile yaşanan ‘SMS’ krizi hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Soyer “Bir tür yukarıdan verilmiş bir karar olabilir. Kimseye izin vermeyeceksiniz sadece AFAD yapacak şeklinde bir yaklaşım herhalde. Tahmin ediyorum. Vali Bey de elinden gelen gayreti göstererek 'AFAD ile protokol yapın, kaynak toplansın. 'Bizim kampanyamız böyle bir kampanya değil biz doğrudan halktan halka bir kampanya yapıyoruz' diyerek yaşanan durumu değerlendirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.