BİR SANATÇININ DİNMEYEN HÜZNÜ UMUT OLDU!

BİR SANATÇININ DİNMEYEN HÜZNÜ UMUT OLDU!

Her yaz döneminde sıklıkla ana haberlere konu olan " Mevsimlik İşçilerin Dramı " bu kez bir sanatçının Kamuoyuna seslenişi ile yerini kocaman bir umuda bıraktı..

Şanlıurfa Siverek kökenli başarılı sanatçı Ekrem Arpak: Sanatı, TRT Müzikte'ki programı, ünü yurt dışına taşan sıra dışı klip çalışmalarının yanı sıra, Memleketine olan sevdası ile daima dikkat çekmiştir.
İki yıl Önce Ceylanpınar'da annesini oynattığı ve çatışmaların yoğun olduğu Suriye sınırında çektiği klip ile Avrupa ve Uzak Doğuda bile ses getiren Arpak bu kez TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar'a seslendiği ve Mevsimlik İşçileri kaleme aldığı duygusal paylaşımı ile büyük ses getirdi.

Halen TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanlığı görevini başarı ile sürdüren Kasım Gülpınar'a büyük bir sevgi ile bağlı olan ve Kasım Gülpınar'ı dürüstlüğü, adaletli duruşu en önemlisi (5) dil bilmesi, entellektüel alt yapı ile Kültür birikimi nedeni " Bölgenin Çağdaş Yüzü " olarak gören Arpak'ın bu duygusal paylaşımı ise Bölge Halkı tarafından adeta umut oldu..

Geçtiğimiz Günlerde verdiği bir demeçte " Urfa lahmacun ve isot kokulu türkücülerden ibaret değil " diyerek büyük ilgi gören Arpak: Şanlıurfa başta olmak üzere tüm bölge ve bölge halkının hakettiği gibi doğru anlatılmasının ancak Kasım Gülpınar gibi bir siyasetçi sayesinde olacağını defalarca ifade etmişti.

Bölgenin zengin ve kadim kültürü, yer altı, yer üstü zenginlikleri, özellikle açık müze olabilecek tarihi yapıları ile hem ülkemiz de hem dünya da hakettiği saygınlığa ancak Kasım Gülpınar ve onun gibi çağdaş, adil, halkçı, dürüst siyasetçiler, sanatçılar taşıyabilir iddiasını her fırsatta dile getiren ve hatta yakın zamanda bu düşüncesini resmi basın açıklaması ile kamuoyuna duyurmaya hazırlanan Arpak'ın aynı zamanda Ramazan ayından sonra bölgede dev bir konsere hazırlandığı belirtiliyor. 

İŞTE Ekrem ARPAK'IN DUYGUSAL MEVSİMLİK İŞÇİLER PAYLAŞIMI 

"IRGATLIK KADER OLMAKTAN ÇIKACAK BELKİ!"

" URFALI İŞÇİLERİN DRAMI! "
" Bu tarlaları iyi bilirim.. " Daracık Kamyon kasalarına koyun gibi doluşup, üç kuruşa gurbete düşmenin acısını yani!.. 
Derme çatma çadırlarda geçen ve kızgın güneş altında  sabahın seherinden akşama değin nasırlaşan eller ile ekmeğe alın teri dökmenin hüznünü.. 
Bilir misiniz, pamuk kozalarının bıçak gibi kestiği parmak uçlarımın sızısı durur hala çocuk yüreğimde!..
Neden?..
Çünkü bizi biz gibi anlayan temsilcilerimiz olmadı!..
Çünkü kimse ekmek kavgamızı görmedi!.. Ama şimdi umudum var benim..
" Kasım GÜLPINAR "
Yeter ki aslanlar gibi omuz omuza birlik olalım.
Adalet için, ırgatlığa son, memlekette bereket ve dürüst bir siyaset için.. Üstelik bizden biri O.. Şimdi kendi değerlerimizi görme ve umuda sarılma vaktidir..

unnamed-(3)-139.jpgunnamed-(3)-139.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.