Bir Tıkla Boyalarınız Kapınızda!

Bir Tıkla Boyalarınız Kapınızda!

Her üründe renk ve kilogram seçimi yapılabilen ve ihtiyaçlar doğrultusunda fiyat alınabilen boyadukkani.com’da

 

Boya sektöründe geleneksel kalıplarının dışına çıkan ve müşterilerine oturdukları yerden alışveriş yapabilme kolaylığını sunan boyadukkani.com, boya alışverişi dendiğinde zihinlerde oluşan tabloyu değiştirmek ve bu pratik yolu herkese benimsetebilmeyi amaçlıyor.

Bulunduğu sektördeki yerini her gün biraz daha sağlamlaştıran boyadukkani.com, kısa sürede sektörünün önemli parçalarından birisi olacağının sinyalini şimdiden veriyor. Ahşap, mobilya, inşaat ve sanayi gibi boya sınıflarının hepsine hitap eden geniş ürün yelpazesi ile her türlü ürünü kolay ve güvenli şekilde müşterilerine ulaştırmayı hedefleyen boyadükkani.com, üye olan herkese de 10 TL değerinde bonus veriyor.

Her üründe renk ve kilogram seçimi yapılabilen ve ihtiyaçlar doğrultusunda fiyat alınabilen boyadukkani.com’da;  kredi kartı, banka kartı, havale ya da EFT ile ödeme kabul ediliyor. “Tıklayın gelsin, hayatınız renklensin” mottosuyla yola çıkan ve birçok yenilikle ticari hayatına devam eden  boyadukkani.com, şimdiden yoğun talep görüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.