Bir Zamanlar Fenerbahçe Beko'daydı Şimdi Tayvan'da

Bir Zamanlar Fenerbahçe Beko'daydı Şimdi Tayvan'da

Basketbol dünyasından da haberler son sürat gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe Beko'nun formasını giymiş Anthony Bennett'in yeni rotası Tayvan oldu.

Bir zamanlar Fenerbahçe Beko'da pekiyi işler çıkaramayan basketbolcunun yeni yeri Tayvan'ın Kaohsiung Steelers takımı oldu. 2013 yılında NBA dünyasının önemli pozisyonlarından birisine layık görülen Anthony Bennett daha sonra ülkemize transfer olmuştu. Fenerbahçe Beko'da gayret gösteren ve az da olsa iyi iş çıkaran basketbolcudan son gelen haber ise yeni yerinin neresi olduğu oldu.

Amerika'da Birçok Takımda Yer Aldı

NBA Liginde birçok takımda yer alan kralbetz.com Anthony Bennett'in Amerika haricinde ilk yer aldığı lig Türkiye ligi oldu. 2017 yılında ülkemize gelen ve Fenerbahçe Beko takımıyla anlaşan basketbolcu beklentilerin altında performans sergiledi. Bu performansa rağmen Avrupa Liginde şampiyonluğa ulaşan ekibin arasında yer alan isimlerden birisiydi. Kanada asıllı olan basketbolcu Tayvan'dan önce İsrail liginde oynuyordu. İsrail basketbol takımlarından Hapoel Jerusalem'in formasını terleten Anthony Bennett'in bu takımla olan anlaşması da sona erdi.

8523.jpg

Toronto Raptors, Cleveland Cavaliers, Brooklyn Nets ve Minnesota Timberwolves gibi Amerika takımlarında yer alan basketbolcunun son yeri Tayvan basketbol ligi oldu. Kariyerinde Fenerbahçe Beko öncesinde hep NBA Liginde yer alan Anthony Bennett'in İsrail basketbol ligine transfer olması ses getirmişti. Şimdilerde ise yeni yeriyle gündemde olan Anthony Bennett uzun soluklu bir anlaşma imzaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.