Birevim ile kiracıya ev sahibi olma yolu açıldı

Birevim ile kiracıya ev sahibi olma yolu açıldı

Tasarrufa dayalı faizsiz ev sahibi olma yolunda önemli başarılara imza atan Birevim, kiracıların ev sahibi olabilmesi için yeni yöntemler geliştirmeye devam ediyor.

Bu bakış açısıyla kiracıların 240 ay taksitle tamamen faizsiz ev sahibi olmalarının önünü açan Birevim, milyonlarca kiracının ev hayalini gerçeğe dönüştürmelerine yardımcı oluyor.


Ülkemizde yaklaşık 23 milyon hanenin 8,5 milyonu kiracı konumunda. Orta ve dar gelir grubundan oluşan bu 8,5 milyon kişinin peşin para ile ev alması ise neredeyse imkansız… Peki, bu 8,5 milyon kişi küçük taksitlerle ev sahibi olabilir mi? Birevim’e göre evet.

Geliştirdiği inovatif yöntemlerle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısıyla baktığını kanıtlayan Birevim, ev sahibi olmak isteyen kişilere, 240 aya kadar tamamen faizsiz taksit imkanı sunuyor. Bu bakış açısıyla milyonlarca kişinin ev hayalini gerçeğe dönüştürmelerine yardımcı olan Birevim, 240 ay taksitlendirmeyle orta ve dar gelir grubundaki kişilerin gönlüne su serpiyor. 240 ay taksitlendirmeyi seçmiş olan bir kişi ise peşinat verememesi durumunda, evini ilk ay alırsa toplam borcunu 102 ayda bitirebiliyor. 
 

Birevim ile ev almak çok kolay…
 

Öte yandan, müşterinin evini teslim aldıktan sonra taksitlerinin binde 4, binde 5 veya binde 6 oranında tercihe bağlı artması ve buna ilave evini teslim alan ya da almayan müşterilerin her yıl taksitlerinde yüzde 8 oranında düzenlenme yapılmasına olanak sağlayan Birevim, kullanıcısına ek maliyet getirmediği gibi belirlenen tutarı da ödeme planından düşürüyor. 


“Bireylerin küçük birikimleri ülke ekonomisine kazandırılıyor”


Kiracıların ev sahibi olmaları için yoğun olarak çalıştıklarını söyleyen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Ev sahibi olmak isteyen herkesi tasarrufa dayalı yöntemlerle ev sahibi yapmayı kendimize ilke edindik. Çünkü biz istiyoruz ki vatandaşlar sadece aldıkları evin değerini ödeyerek, tamamen faizsiz bir şekilde ev sahibi olmaları. Faizin girmediği bir tasarruf şekliyle milyonlarca aile tasarruf yaptığı zaman istediği ev almanın kolaylığını yaşıyor” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.