Biriktirdiği formaları depremzedelere yardım için satıyor

Biriktirdiği formaları depremzedelere yardım için satıyor

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde ikamet eden 36 yaşında 3 çocuk babası Barış Sahin, yıllardır biriktirdiği takım formalarını depremzedelere yardım için sosyal medya hesabından satışa çıkardı.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinden sonra Futbolcu Merih Demiral’ın, futbolcular arasında başlattığı kampanyayı örnek alan Kemalpaşa’da yaşayan işçi Barış Şahin de yıllardır biriktirdiği takım formalarından bazılarını satışa çıkardı. Fanatik bir Trabzonspor taraftarı olan Barış Şahin’in koleksiyonunda yerli ve yabancı futbolculara ait yaklaşık 700 forma bulunuyor.

baris-sahin-forma-yardim-1.jpg

Koleksiyonundaki bazı formaları satarak formaların bedelini yardım olarak yapabileceğini düşündüğünü belirten Şahin, "Bunu da sosyal medya hesaplarımda duyurdum. Şu ana kadar 5 adet forma sattım. Alan arkadaşlar bedellerini AHBAP’a yatırdı. Amacım daha çok forma satarak depremzede vatandaşlarımıza daha çok katkı sunabilmek. Ben bir şart koşmuyorum, yani hangi yardım kuruluşuna yapmaları çok önemli değil. İster AFAD’da ister AHBAP’a yatırsınlar. Neticede bu yardımın bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması. Buradan maddi imkânı olan iş adamları, esnaf ve vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Ben bir işçi olarak elimden gelen bu. Keşke daha fazla yardımda bulunabilsem. Gün birlik olma günü, dayanışma günü. Onun için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor ve imkânı dahilinde depremde zarar gören insanlarımıza yardımcı olmaları gerekiyor. Umarım ülkece bir daha böyle büyük acılar yaşamayız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.” dedi.

whatsapp-image-2023-02-19-at-17-31-20.jpeg

Barış Şahin, yardımseverlerin kendisine 0538 410 6135 no’lu telefondan ulaşabileceğini de sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.