Birini Öldüren Birini Ağır Yaralayan Katilden Mucize Şekilde Kurtuldu

Birini Öldüren Birini Ağır Yaralayan Katilden Mucize Şekilde Kurtuldu

Muğla'ya bağlı Bodrum'da boşandığı eşinin hedefi olan kadın çalıştığı çamaşırhanede öldürüldü. Katil koca eski eşini öldürmesinin ardından iş yeri sahibini ağır yaralarken bir kişiyi daha öldürecekken mucize gerçekleşti.

Bodrum'da bir çamaşırhanede gerçekleşen olayda, boşandığı eşinin çalıştığı çamaşırhaneyi basan cani adam, burada eski eşini öldürdü. Hızını alamayarak iş yeri sahibini de ağır yaralayan katilden iş yerinde çalışan 3. kişi kıl payı kurtuldu

Aynı iş yerinde çalıştığı arkadaşı ve patronu öldürülen adam görgü tanığı olarak polislere ifade verdi. Ahmet Günay isimli adam, gazetecilere yaptığı açıklamada iş yerinde 5 el silah atışı duyduğunu söyleyerek, sesin ardından dışarıya çıktığını ve katille yüz yüze kaldığını söyledi. Katilin kendisini vurmak için silahını kaldırdığını anlatan Günay, katilin silahın tutukluluk yapmasının ardından katilin kaçtığını aktardı.

Saldırgan kocanın eski eşi olay yerinde hayatını kaybederken, iş yeri sahibi ağır yaralı olarak hastahaneye kaldırıldı. Öte yandan katilin kaçtığı aracın plakasının alınmasının ardından polis tarafından kısa süre sonra kıskıvrak yakalandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.