Birleşik Arap Emirlikleri'nden Sedat Peker'e kısıtlama

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Sedat Peker'e kısıtlama

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in 1 Ekim'de açıklayacağı bilgilere ilişkin uyarılarda bulundu ve kısıtlama getirdi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in, 1 Ekim'de yeni bilgiler paylaşacağını duyurması üzerine Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Sedat Peker'in daha önce yaptığı gibi Twitter hesabından paylaşım yapmasını yasaklamıştı. Peker de yapamadığı açıklamaları gazeteci Erk Acarer'in hesabından yapmıştı.

Dubai yönetimi bu kez Sedat Peker'in başka bir kişinin hesabından bile olsa tweet atmasını kısıtladığını açıkladı. Kendisine "Ülkede güvenlik protokolleri nedeniyle siyasi paylaşımlar yapmaması" söylendi.

Sedat Peker'e, paylaşım yaparsa "kendisinin elektronik iletişimden uzak bir yere konulacağı" bilgisi de verildi.

kapak-175756.jpg

Peker, Soylu İçin "1 Ekim’de Hediyem Olacak" Demişti

Peker, 16 Eylül 2021 tarihinde yaptığı paylaşımda 1 Ekim’de tam da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açıldığı günde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için bir “hediyesi” olacağını ifade etmişti.

Peker, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Benim en sevdiğim hastam Süslü Sülüman, son günlerdeki tavırların doktorun olarak beni çok mutlu etti. Bu yüzden 1 Ekim meclis açılışında sana çok güzel bir hediye hazırladım. Şimdi huzur içinde tatilini yap."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.