Birlik ve beraberlikle aşamayacağımız engel yok

Birlik ve beraberlikle aşamayacağımız engel yok

Ak Parti Buca İlçe Başkanlığı’nın ilk Yönetim Kurulu toplantısı İlçe Başkanı Murat Yeşiltay yönetiminde gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu toplantısına Ak Parti İzmir İl Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş Buca İlçe Koordinatörü Erkan Özkan, İl Yöneticileri Emrullah Duran ve Yusuf Gültekin de katıldı. Ayrıca toplantıda Ak Parti Buca Kadın Kolları Başkanı Zülfiye Kula ile Gençlik Kolları Başkanı Kemal Akdoğan da iştirak etti.

Toplantıda ilk olarak konuşan Ak Parti Buca İlçe Başkanı Murat Yeşiltay, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın omuzlarındaki yükü biraz olsun hafifletmek bilinciyle Buca’daki çalışmalarımıza başladık. Buca’da partimize oy veren ve bizleri destekleyen tüm gönüldaşlarımızla birlikte tüm Buca’nın sesi olmaya ve tüm Buca’yı kucaklamaya talibiz. Birlik ve beraberlik içerisinde kimseyi ötekileştirmeden hep beraber ve omuz omuza çalışacağız. Bu bir nöbet değişimidir. Bizden önce görev yapan tüm ilçe başkanlarımıza ve çok kıymetli yöneticilerine bir kez daha emekleri için teşekkür ediyoruz.  Yolumuz uzun, yükümüz ağır. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
Daha sonra konuşan Ak Parti İzmir İl Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş da, "Bu bir bayrak yarışıdır. Şimdiye kadar Buca’da görev yapan tüm ilçe başkanlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür borçluyuz.  Buca İlçe Başkanımız Murat Yeşiltay nezdinde, tüm Buca teşkilatımıza görevlerinde başarılar diliyoruz" 
 diye konuştu.

Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Adnan Öztekin, Aykut Armağan, Ayşe Savat, Battal Dönmez, Celal Selik, Emrah Bulut, Ercan Geçgel,  Faik Kırdağ, Gülşah Özeler, Habip Sak, İsmail Düzdaş, Kemal Bayandur, M. Metin Yardımcı, Mehmet Beceren, Mete Başer, Murat Şahinler, Necmi Dinç, Nuran Koldan, Nurettin Akmeşe, Nuri Akış, Oğuz Sağıl, Rahmi Uludağ, Seçkin Aktürk, Sevda Gündüz, Sıraç Demir, Şerafettin Gücü, Ümit Toker, Yurdagül Aksoy, Zülal Özturan.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri de şu şekilde sıralanıyor:

Sonay Uygur, Mehdi Yanık, Eyüp Güney, Kadir Genel, Yurdagül Yaşar, Taştan Yalçın, Sadi Kır, Emel Değerli, Savaş İpek, Ahmet Gökçe, Murat Özekin, Samet Uztemur, Muharrem Yurt, Cevat Aygül ve Hicri Al.

ak-parti-buca-2.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.