Birsen Kısıkkaya Bulundu!

Birsen Kısıkkaya Bulundu!

Serap Paköz’ün sunumuyla ekranlara gelen “Gerçeğin Peşinde” programına 5 aydır kendisinden haber alınamayan Birsen Kısıkkaya’nın bulunması damgasını vurdu.

Birsen Kısıkkaya’yı arayan eşi Uğur Kısıkkaya, annesi Hatice Yıldız, babası Erol Yıldız, kayınvalidesi Tülay Göl bugün yine canlı yayındaydılar.
 
5 aydır haber alınamıyordu  
 

Henüz 20 yaşında olan Birsen Kısıkkaya 6 aylık bebeğini, eşini bundan 5 ay önce kendi babasının evinde bırakıp, sabahın erken saatlerinde ortadan kaybolmuştu. Birsen Kısıkkaya’dan 5 aydır haber alınamıyordu.  
 
Birsen Kısıkkaya bulundu!
 

Ailesinin 25 Eylül Pazartesi günü Serap Paköz’ün sunduğu “Gerçeğin Peşinde” programına çıkmasının ardından 5 gün sonra (bugün) Birsen Kısıkkaya, bulundu!
 
Programın ilerleyen saatlerinde Serap Paköz; “Ekibim Birsen Kısıkkaya’ya ulaştı, konuştu. Birsen hayatta.” sözleriyle Birsen Kısıkkaya’nın bulunduğunun müjdesini canlı yayında verdi.  Ardından da Birsen Kısıkkaya’nın, ailesini “Gerçeğin Peşinde” programında izlemesinin ardından karakola verdiği ifadeyi ve “Gerçeğin Peşinde” programına gönderdiği mesajı okudu.
 birsen-kisikkaya-bulundu-serap-pakoz-gercegin-pesinde.png
Birsen Kısıkkaya’nın karakola verdiği ifade
 

“Beni ailem okuldan alıp, daha çocukken istemediğim Uğur Kısıkkaya ile evlendirdi. Bir tane çocuğum var. Eşim son günlerde bana şiddet uygulamaya başladı. Son günlerde eşimin ailesi, beni istemedikleri için, bana çocuğumu göstermemeye başladılar. Eşim ve ailesi ile aramızda sorunlar olduğu için evden ayrılmaya karar verdim. Sonra da ismini vermek istemediğim, okuldan arkadaşımın evinden kaldım. Başıma kötü bir olay gelmedi. Bulunma bilgilerimin aileme verilmesini istemiyorum. Kaçırılmadım, alıkonulmadım, kendi isteğimle evden ayrıldım. Kimse ile görüşmek istemiyorum.”
 
Birsen Kısıkkaya’nın “Gerçeğin Peşinde” programına gönderdiği mesaj
 

“Merhaba ben Birsen Kısıkkaya.. Ben iyiyim. Tüm suçlu eşim ve ailemdir. Çocuğa gelince, şimdi mi anne olduğum aklınıza geldi. Hiçbirinizi affetmeyeceğim. Okuyacağım, hayalimdeki mesleğimi elime alacağım, herkesin karşısına çıkacağım.”
 
Serap Paköz; “Bu sözlerin ardından kimseyi suçlamıyorum. Herkes vicdanı ile hesaplaşsın” dedi.
 
Serap Paköz’ün, Birsen Kısıkkaya’nın mesajını okumasının ardından eşi Uğur Kısıkkaya gözyaşlarına boğuldu ve eşine; “Birsen, çocuğum anne diyor. Ben seni seviyorum. Geri dön” diye seslendi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.