Bitkisel atık yağlar  Kemalpaşa'da toplanıyor

Bitkisel atık yağlar Kemalpaşa'da toplanıyor

Doğa dostu çalışmalara büyük önem veren Kemalpaşa Belediyesi, başlattığı atık yağ kampanyasıyla çevre projelerine bir yenisini daha ekledi.

Medya Ege- Kemalpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, evlerde ve iş yerlerinde gıda malzemesi olarak kullanılan bitkisel atık yağların, lavabo giderlerine dökülerek doğada oluşturduğu tehlikeleri ortadan kaldırmak için farkındalık projesi hazırladı. Proje kapsamında, bir yılda 500 litre bitkisel atık yağı toplayarak geri dönüşüme kazandırdı.

-003.jpg
Çevre projeleri ile adından söz ettiren Kemalpaşa Belediyesi ekipleri, Kemalpaşa Merkez ile Sarılar ve Bağyurdu Mahalleleri’nde parke taşı yenileme ve tadilat çalışmaları gerçekleştirdi.

basliksiz.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Kemalpaşa Belediyesi, "Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz, belediyemizin başlattığı atık yağ toplama çalışmaları kapsamında hane ve işyerlerinden bir yılda 500 litre bitkisel atık yağı toplayarak geri dönüşüme kazandırdı. Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz Kemalpaşa Merkez ile Sarılar ve Bağyurdu Mahalleleri’nde parke taşı yenileme ve tadilat çalışmaları gerçekleştirdi" ifadelerini kullandı.

basliksiz-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.