BİVA İnşaat, yeni projelerini tanıttı

BİVA İnşaat, yeni projelerini tanıttı

Biva İnşaat A.Ş. tarafından gerçekleştirilen ve çoğunluğu doktorlardan oluşan Doc’s Club üyelerinin bir araya geldiği BİVA Doc's buluşması gerçekleşti.

Çoğunluğu doktorlar ve tıp sektörü mensuplarından oluşan ve onbinlerce üyesi bulunan Doc’s Club üyelerinin davetli olduğu özel etkinlik, BİVA A.Ş. tarafından, Kuşadası Pamucak’ta büyük bir otelde düzenlendi.

1.jpg

Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden gelen yaklaşık bin katılımcının yer aldığı etkinlikte önce yedi ayrı gayrimenkul yatırım projesinin sunulduğu toplantı düzenlendi. Özel davetli gruba yapılan bu toplantıda yatırımcılara Biva Doc’s Club tarafından gelecekte inşasına başlanması planlanan büyük projeler tanıtıldı.

2-001.jpg

Biva A.Ş. ve Doc’s Club kısa tanıtımının ardından, toplantı sunumunda konuşan Biva A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Vahap Yılmaz, bugüne kadar yaptıkları binlerce konut ve ticari alan projeleri hakkında bilgiler verdi. Ardından proje tanıtımlarına geçen Yılmaz’ı katılım sağlayan yoğun kalabalık ilgiyle izledi.

3.jpg

KONUŞMACILARDAN DETAYLARA VURGU

Projelerin konumu ve yatırım getirileri üzerine konuşan Mimar Vahap Yılmaz’ın ardından kürsüye çıkan Sermaye Piyasaları Kurulu Eski Başdenetçisi ve önceki dönem Denetleme Dairesi Başkanı İbrahim Kumsal burada yapılacak yatırımların önemine ve değerine vurgu yaptı.

11.jpg

İbrahim Kumsal’ın ardından konuşma yapan Halk Bankası önceki dönem Bölge Müdürü Levent Özdemir de projelerin sermaye yapısı, yatırım anlayışı ve işleyişi hakkında katılımcılara önemli bilgiler verdi.

16.jpg

ÖN TALEPTE YAŞANAN YOĞUNLUK DİKKAT ÇEKTİ

Proje tanıtımı ve konuşmacıların ardından kurulan ön talep masalarında projelere yatırım yapmak isteyen katılımcılar adeta isim yazdırma yarışına girdi.

14-001.jpg

Soru cevap kısmı ve sonrasında konuşmacıları yalnız bırakmayan katılımcılar toplantının beklenenin üzerinde bir verimle gerçekleşmesini sağladı. Program boyunca tüm salonun dolu olduğu gözden kaçmadı.

10.jpg

MÜTHİŞ İLGİ MEMNUN ETTİ

Proje tanıtımlarının ardından konuşan Biva A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Birim Yılmaz, katılım ve ön taleplerden çok memnun kaldıklarını dile getirerek, “Tahmin ettiğimizden büyük bir katılım oldu, özellikle seminer salonunda ekstra sandalyeler getirerek herkesin konuya odaklanmasını sağladık. Sonuçlardan çok memnunuz. Geliştirdiğimiz büyük projelerle katılan herkese yatırım alanı yaratmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

13-001.jpg

Günümüzde yatırım araçlarının getirilerinin azaldığını dile getiren Birim Yılmaz, “Bugün sunduğumuz projeler, piyasadaki yatırım araçlarına kıyasla en çok kazandıran gayrimenkul yatırımları olduğu için ilgi ve talep bir hayli fazla oldu.” dedi.

15-001.jpg

GAYRIMENKULDE YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ BİVA A.Ş.

BİVA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Birim YILMAZ, “Birkaç yıl önce başladığımız ve küresel krizlere-pandemiye rağmen bugün tamamlanma aşamasında olan Avrupa’nın En Yüksek Çelik Binası Biva Tower ile başladığımız yeniliklere, bugün yedi ayrı proje ile devam ettik. İzmir’e ve çevre illere değer katan, sıra dışı, daha önce hiç yapılmamış sürpriz projelerimiz hazır” dedi.

12.jpg

Türkiye’de günümüzde en çok gayrimenkul projesi geliştiren firma olduklarını dile getiren Birim YILMAZ, mevcut projelerinin Türkiye çapında büyük ses getirdiğine ve Türkiye’nin her şehrinden talep gördüklerini kaydetti.

17.jpg

HANDE YENER VE CEM BELEVİ İLE BÜYÜK EĞLENCE

Biva Doc’s Buluşması adı altında düzenlenen etkinlikte, seminer sonrasında yatırımlar yerini eğlenceye bıraktı.

4.jpg

Açık büfe akşam yemeğinin ardından düzenlenen organizasyonda sahne alan Sanatçı Cem Belevi popüler şarkılarıyla büyük beğeni topladı.

5-001.jpg

Gecenin ilerleyen saatlerinde dans ekibi ve özel şovuyla sahneye çıkan Hande Yener ise yaklaşık iki saatlik sahne performansıyla davetlilere muhteşem bir gece yaşattı.

6.jpg

Hande Yener’e performansıyla harika bir gece yaşattığı için Birim YILMAZ ve Ece YILMAZ tarafından çiçek ve plaket verildi.

7.jpg

29 EKİM COŞKUSU DEVAM ETTİRİLDİ

Cumhuriyet bayramı sonrasında gerçekleşen etkinlikte Cumhuriyet Bayramı coşkusu devam ettirildi. Konser salonunda gönlünce eğlenen davetliler, gecenin sürprizi bayraklarla Cumhuriyet coşkusunu bir kez daha yaşadılar.

9.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.