Biva Tower testi geçti: 9 şiddetinde depreme dayanabiliyor

Biva Tower testi geçti: 9 şiddetinde depreme dayanabiliyor

Biva İnşaat tarafından inşa edilen Biva Tower, yapılan test sonucundan başarılı çıktı. Biva Tower'ın cephesi 9 şiddetindeki depreme dayanabiliyor.

MEDYA EGE- Geliştirdikleri yapı projeleri ile adından söz ettiren BİVA İnşaat, resmi sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile, BİVA Tower cephelerinin 9 şiddetinde bir depreme dayanıklı olduğunu kanıtladı.

Paylaşılan videoda, dış cephe örnekleri, 9 şiddetindeki bir deprem sarsıntısına maruz bırakılıyor. Şirket başarısını paylaşılan videoda, "Biva Tower 9.0 şiddetindeki olası bir deprem için yapılan cephe testini başarı ile geçti" ifadeleri ile duyurdu.

biva1.jpeg

BİVA'NIN BAŞARISI

İzmir'e yenilikler getiren BİVA A.Ş.'nın son yıllarda depremle sarsılan İzmir'de güvenli projeler gerçekleştirmeleri, yatırımcıların da dikkatini çekiyor.

biva2.jpeg

Geçtiğimiz günlerde BİVA A.Ş. tarafından gerçekleştirilen ve çoğunluğu doktorlardan oluşan Doc’s Club üyelerinin bir araya geldiği buluşmada, BİVA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Birim Yılmaz, “Birkaç yıl önce başladığımız ve küresel krizlere-pandemiye rağmen bugün tamamlanma aşamasında olan Avrupa’nın En Yüksek Çelik Binası Biva Tower ile başladığımız yeniliklere, bugün yedi ayrı proje ile devam ettik. İzmir’e ve çevre illere değer katan, sıra dışı, daha önce hiç yapılmamış sürpriz projelerimiz hazır” demişti. Birim Yılmaz, öte yandan Türkiye’de günümüzde en çok gayrimenkul projesi geliştiren firma olduklarını söylemiş, mevcut projelerinin Türkiye çapında büyük ses getirdiğine ve Türkiye’nin her şehrinden talep gördüklerini hatırlatmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.