“Biz Ödemiş’e hizmet eden büyük bir aileyiz”

“Biz Ödemiş’e hizmet eden büyük bir aileyiz”

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, belediye işçileriyle kahvaltıda biraraya geldi. Belediye meclis üyeleri ve daire müdürlerinin katıldığı kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, çalışmaların değerlendirilmesi ve çalışanların motivasyonu arttırmak amacıyla belirli periyotlarla personelle  biraraya gelmektedir. Bu çalışmalar kapsamında belediyede işçi kadrosunda  çalışanlarla kahvaltıda buluştu. Ödemiş Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen kahvaltıya meclis üyeleri, başkanyardımcıları, daire müdürleri ve çalışanlar tam kadro katılım sağladı.

Başkan Mahmut Badem konuşmasında; “Ödemişe enerji veren, hizmet eden ciddi bir grubuz, büyük bir aileyiz. Sizler saygın bir belediyede saygın bir personel durumundasınız. Sizler bizim aynamızsınız.   Sizin işinize olan veriminiz bizim yüzakımız. Ödemişlilere en iyi  şekilde hizmet etmeye ve projelerimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Sizlerin işinizdeki verimliliğiniz, desteğinizle kentimizi geliştirmeye, güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.