"Bize Hadi Eyvallah" 1 milyonu geçti

"Bize Hadi Eyvallah" 1 milyonu geçti

Müzik dünyasına yeni bir soluk "Ata Benli feat. İrem Figen'in şarkısının tıklanması YouTube'da 1 milyonu geçti.

Çalsın Sazlar adlı ilk parçaları ile iyi bir çıkış yakalayan Ata Benli ve İrem Figen ikilisi hayranlarını yeniden mest edecek yeni bir şarkı olan “Bize Hadi Eyvallah” adlı parça ile müzik dünyasına damgasını vurmak için yeniden geliyor. Hayranlarından ilk şarkıları ile beğeni kazanan ve ardından heyecanlı bir bekleyiş sonunda yeni parçalarını duyuran ikili yine hayranlarında büyük bir heyecana sebebiyet verdi.

İlk şarkıları ile farklı platformlar içerisinde yerli ve yabancı müzik platformlarında milyonlarca dinlenme yakalayan ve uzun bir süre zirveyi bırakmayan ikili yeni parçaları ile bu çıtayı daha da yukarılara taşıyarak hayranlarının büyük beklentisini karşılamak niyetinde. Müzik dünyasına damgasını vuracak olan “Bize Hadi Eyvallah” adlı parça uzun bir çalışmanın ardından müzik severlerin beğenisine sunuldu.

Bize Hadi Eyvallah adlı parçanın sözleri değerli söz yazarı Songül Taşbek imzalı ve Ata Benli ve İrem Figen ikilisinin ellerinde yine bir harikaya dönmüş durumda. 2017 yılına damgasını vurması beklenen parçaya birçok farklı müzik platformundan online olarak ulaşabilir ve ücretsiz olarak dinleyebilirsiniz.

AmazonMP3, iTunes, Apple Music, Spotify, Fizy ve Türk Telekom Müzik gibi platformlarda yayınlanan “Bize Hadi Eyvallah” aynı zamanda YouTube üzerinden de dinlenilebilir durumda. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.