Bizi Herkesten İyi Tanıyan Annelerimize Özdilek’ten Hediye

Bizi Herkesten İyi Tanıyan Annelerimize Özdilek’ten Hediye

Özdilek Ev Tekstili’nin yüzde yüz pamuklu kumaştan hazırladığı Özdilek Mother’s Love Nevresim Takımı, bu kez annelerini çok iyi tanıyan çocuklar için tam da onların zevkine hitap edebilecek bir hediye seçeneği oluşturuyor.

Mayıs ayının en özel gününde, annelerine sıcacık ve sevgi dolu bir hediye vermek isteyenlere Özdilek Ev Tekstili’nin özel günler için hazırladığı konsept ürünlerden olan ve 4 yastık kılıfından oluşan çift kişilik nevresim takımı, güzel bir hediye alternatifi oluyor.

6-114.jpg

Annelere İlmek İlmek Sevgi Örgüsü…

Yüzeyinde yumak yumak kalpler ve papatya desenleri bulunan Özdilek Mother’s Love Nevresim Takımı, anneler ve çocukları arasındaki güçlü sevgi bağının ilmek ilmek örülmesini sembolize ediyor.

Özdilek Ev Tekstili, özel günler için tasarlamış olduğu konsept ürünleriyle evinizin modasını belirlemeye devam ediyor. Her günü kutlanmaya değer annelerimize özel tasarlanan Özdilek Mother’s Love Nevresim Takımı’nı, Özdilek Ev Tekstili mağazaları, Özdilek AVM’leri, çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com ve yetkili satış noktaları ile Özdilek bayilerinde bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.