Bizi takip etmeye devam et Başkan

Bizi takip etmeye devam et Başkan

Güzelbahçe Gece Pazarı mevkiinde bulunan ve çöpe dönen mama matikler, yaptığımız haberler üzerine Güzelbahçe Belediyesi tarafından kaldırıldı.

MEDYA EGE - Güzelbahçe Belediyesi'nin gece pazarı yakınındaki mama matikleri, çöplüğe dönmüş vatandaşlardan tepki toplamıştı.

Bir sahil ilçesi olan ve çok sayıda sokak hayvanının yaşadığı Güzelbahçe'de sokak hayvanlarına verilen değer, rahatsızlık yaratmıştı.

Vatandaşlar konu ile ilgili olarak gazetemize ulaşmış "Sokak hayvanları için yapılan Mama Matik'in hali içler acısı. Şu an bu uygulamanın ne bizlere ne de hayvanlara bir faydası var. Etrafı çöplerle, atıklarla dolu. Hiçbir yetkili tarafından bakım yapılmıyor. Çevrenin kirlenmesinin yanında her gün etrafa saçılan kötü kokuyu solumak zorunda kalıyoruz. Bizlerin ve sokak hayvanlarının da sağlığını tehdit ediyor bu durum. Bir an önce yetkililerden sorunu çözmelerini istiyoruz" sözleriyle tepkileri dile getirmişti.

ozdem-mustafa-ince-kimdir-11702192-468-amp.jpg

Konuyu gazetemiz gündemine taşımamızdan sonra Güzelbahçe Belediyesi söz konusu çöpe dönen Mama Matikleri kaldırdı. Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye yerel basını takip ettiği için teşekkür ediyor, "Bizi takip etmeye devam et Başkan" diyoruz.

whatsapp-image-2023-12-21-at-17-06-57.jpegwhatsapp-image-2023-12-21-at-17-06-58-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.