Bizim Gönlümüzde Hepsi Birer Şampiyon

Bizim Gönlümüzde Hepsi Birer Şampiyon

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından İzmir’de 2-3- 4 Haziran 2016 tarihleri arasında Bornova Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Jimnastik Şampiyonası sona erdi.

Ülkemizin 46 şehrinden gelen ve Türkiye Özel Sporcular Cimnastik Şampiyonası’nda bu yıl ilk kez Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden katılım gerçekleşen turnuvada  toplam 54 kulüp ve 205 otistik, down ve mental sendromlu çocuklar  mücadele etti. Her sporcunun en az 3 alanda yarıştığı branşlarda turnuva sonrası Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın olmak üzere federasyon yönetim kurulu üyeleri madalya kazanan sporculara gerçekleştirilen törenle madalyalarını takdim ettiler.

Federasyon Başkanı Birol Aydın, turnuva sonunda şu açıklamalarda bulundu:

“Güzel bir şampiyonanın daha sonuna geldik. Bu organizasyonda emeği  geçen herkese tek tek teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Madalya almaya hak kazanan ve madalya alamayan tüm özel sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Çünkü, bizim gönlümüzde hepsi birer şampiyon. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Hepsinin önemli, güzel ve bir o kadar da anlamlı bir amaç için verdiği mücadelelere şahit olmak, beni dünyanın en mutlu insanı yapıyor. Federasyonumuzun büyüklüğü, bu çocuklarımızın, çocuklarımızın ailelerinin antrenörlerinin sayesinde artıyor. Bugün, federasyonlar içinde en büyük ilerleme kaydeden federasyon bizim federasyonumuzdur. Tekrar emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.