BMW akıllı saat bir ilk olacak!

BMW akıllı saat bir ilk olacak!

BMW markasını daha çok otomobil ve motosiklet modelleri ile biliyoruz. Öte yandan marka, ilk kez bir akıllı saat ile karşımıza çıkacak. Fossil Group, BMW akıllı saat modelini resmen duyurmuş durumda.

BMW ve Fossil Group iş birliği ile yeni bir saat ve akıllı saat koleksiyonunun geleceği açıklandı. BMW temalı saat modelleri için şirketin oldukça iddialı olduğunu da belirtelim. Şu an için tasarım, özellikler ve çıkış tarihi konusunda herhangi bir açıklama bulunmuyor ancak alanında deneyimli iki markanın birlikteliği tabii ki gelecek başarılı ürünlerin habercisi.

Fossil Group tarafından Diesel, Emporio Armani, Kate Spade ve Michael Kors gibi markalar için akıllı saat modelleri tasarlandığının altını çizelim. Bu anlamda şirketin moda markalarının yanına farklı olarak bir otomotiv devi eklemesi dikkat çekiyor.


Fossil, dünyanın en ikonik markalarından birisi olduğunu ifade ettiği BWM için saat tasarımı deneyimlerini ve akıllı saat yeteneklerini tüm dünyadaki BWM tutkunlarına en iyi şekilde yansıtma hedefinde olduklarının altını çiziyor. Özellikle BMW’nin tasarım anlamında başarısız bir ürüne onay vererek adını lekelemek istemeyeceğini düşünüyoruz.

2023 yılına kadar sürecek anlaşma ile önümüzdeki 4 yıl boyunca birden fazla nesilde akıllı saat görme ihtimalimiz yüksek. Merak edilen bir konu ise, özel uygulamalar ile otomobilin çeşitli işlevlerine erişmenin mümkün olup olmayacağı. Otomobilin motorunu çalıştırma, kapılarını açma gibi işlevler ile BWM akıllı saatler çok daha cezbedici olabilir. Fiyat konusu da ayrı bir konu ancak akıllı saatlerin BMW otomobillerden ucuz olacağı kesin.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.