BMW’nin elektriklisi bisikletlilere eşlik etti

BMW’nin elektriklisi bisikletlilere eşlik etti

Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinlikleri’ne sponsor olarak katılan Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Yetkili Servisi Özgörkey Otomotiv, düzenlenen bisiklet konvoyunda BMW’nin %100 elektrikli otomobili BMW i3 ile iki teker severlere eşlik etti.

Bostanlı’da başlayan etkinliklere aileler sabahın erken saatlerinden itibaren bisikletleriyle geldi. Aileler oluşturulan mini parkurda gerçekleştirilen güvenli sürüş ve çocuk bisiklet sürüşü aktivitelerine katıldı. BMW i3’ü de test etmek isteyenler ise kısa bir Bostanlı gezisi yapma olanağı buldu.

BMW i3. Gelecekten ilham alarak bugün için tasarlandı. 

Etkinliklerin ardından bisiklet sürüşüne geçildi. Fosil yakıt kullanmayan ve doğa dostu yapısıyla geleceğin şehir içi ulaşım aracı olarak gösterilen BMW i3, Karşıyaka Cemal Gürsel Caddesi’nde bisikletlilerin düzenlendiği konvoyda Bostanlı – Alaybey güzergahında liderlik yaptı. Oldukça renkli görüntülere sahne olan yolculuk boyunca vatandaşlar da destek verdi. Yüzde 95’i geri dönüştürülebilen malzemelerden üretilen ve tıpkı bir bisiklet gibi 0 karbondioksit emisyonu verilerine sahip olan BMW i3, çevreci özelliğinden dolayı organizasyona katılanlardan tam not aldı.

Farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen kısa gezi sonrasında organizasyona koşu, yoga ve konser gibi etkinliklerle devam edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.