Bodrium Hotel'de Bahar Şenliği Başlıyor

Bodrium Hotel'de Bahar Şenliği Başlıyor

Bodrium Hotel & SPA ve @senlikbodrum, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da kapsayan, iki gün sürecek bahar şenliğinde birbirinden renkli sürprizler sunacak.

Sosyal sorumluluk projesi olarak düzenlenen bahar şenliği kapsamında, kurulacak stantlar ve konserden elde edilen gelirlerin bir kısmı Türk Eğitim Vakfı'na (TEV) bağışlanacak. Bodrium Hotel & SPA Genel Müdürü Yiğit Girgin, iki gün boyunca çocukları ve yetişkinleri dopdolu bir programla ağırlayacaklarını dile getirdi.

Bahar şenliği hakkında bilgi veren Girgin, “Bodrium Hotel & SPA'nın keyifli havuz başında, butik markalar, yetişkin-çocuk atölyeleri, söyleşiler, tadım deneyimleri, kıpır kıpır müziklerle konuklarımızla buluşuyoruz. Şenliğe özel gastronomi sohbetleri ve özel yiyecek-içeceklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu ve baharı hep birlikte kutlayacağız. 23 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da TEV yararına düzenlenecek Pınar Seli konserine de herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

Bahar şenliğine destek veren ve katılım gösteren herkese teşekkür eden Girgin, sözlerine şöyle devam etti: “Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımız için şenliğimizde 23 Nisan'a özel eğlenceli etkinlikler hazırladık. Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen ilk bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyoruz”

bodrium-senlik.jpg
BU ŞENLİKTE YOK YOK

Tarihi Myndos kapısının yanında yer alan Bodrium Hotel & SPA, iki gün sürecek şenlik boyunca Başak Sözer ile kitap okuma etkinliği, yüz boyama ve uçan balon, Bodrum Çocukça İşler ile Vantrolog kukla konuşturma atölyesi, Zumba ve ritim atölyesi, karaoke etkinliği, Slow Food Yaveş Gari söyleşisi, Yanındayım Derneği ile sıfır atık mümkün söyleşisi, Atelier Naif ile doğal parfüm atölyesi ve çekiliş gibi renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.