BODRUM NATUREL’DE EKOLOJİK ve DOĞAL ÜRÜNLER

BODRUM NATUREL’DE EKOLOJİK ve DOĞAL ÜRÜNLER

Bodrum Ziraat Odası öncülüğünde, Gençiz Fuarcılık’ın organizasyonuyla; Bodrum Naturel Ekolojik ve Doğal Ürünler Tanıtım ve Satış Günleri, 29 Ağustos – 02 Eylül 2018 tarihleri arasında Bodrum - Herodot Kültür Merkezi’nde hayata geçecek.

Bodrum Ziraat Odası Başkanı Mehmet MELENGEÇ, Bu yılki fuara büyük bir hızla hazırlandıklarını belirterek, “Henüz çok yeni kurulmuş bir Oda olarak Bodrum Naturel’de üreticilerimizle tüketicileri buluşturmayı hedefliyoruz. Bodrum’da gelir kaynağı olarak tarım ve doğal ürünler yadsınamaz önem taşıyor. Biz de bu önemi tüm vatandaşlarımıza bu şekilde duyurmayı hedefliyoruz” dedi.

Fuarcılık sektöründe 20 yılı aşkın süredir hizmet veren İzmir merkezli Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman GENÇER, Bodrum’da böyle önemli bir projenin hayata geçirilecek olmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Osman GENÇER, “Bodrum Naturel Ekolojik ve Doğal Ürünler, Tanıtım ve Satış Günleri, insanların ekolojik ve doğal ürünler konusunda daha fazla bilinçlenmesine, ekolojik ve doğal ürün ticaretinin zincirlerinin tanınması ve tanıtılmasına katkı sağlamaya, insanların daha geniş bir yelpazede bu ürünlere ulaşabilmesine olanak sağlayacaktır’’ diye konuştu.

 

ÜRETİCİ ve TÜKETİCİ BİRARAYA GELECEK
 

Bodrum Naturel’de üretici firmalar ürünlerini tanıtma ve satış fırsatını bulacaklar. Taze Ürünler (sebze, meyve), Süt ve Süt ürünleri, yumurta, Zeytin ve Zeytinyağı Ürünleri, Bakliyat, Baharat, Kurutulmuş Ürünler, Ekmek ve Unlu Ürünler, Bal ve Arı Ürünleri, Deniz Ürünleri, Dondurulmuş Gıdalar, İçecekler, Vücut ve Cilt Bakım Ürünleri, Tekstil Ürünleri, Hediyelik Eşya ve Aksesuarlar, Mobilya ve Ev Ürünleri, Temizlik Ürünleri, Bahçecilik, El Aletleri ve Bahçe Ekipmanları, Peyzaj ve Süs Bitkileri, Tohum ve Fidan Yetiştiricileri, Kontrol ve Sertifikasyon Kuruluşları, Kırsal Turizm, Yenilenebilir Enerji Sistemleri konularında faaliyet gösteren tüm sektör paydaşlarını tüketici ve sektör profesyonelleriyle bir araya getirecek olan organizasyon;  29 Ağustos-02 Eylül 2018 tarihleri arasında saat 11.00 – 22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.