Bodrum Yarı Maratonu başladı!

Bodrum Yarı Maratonu başladı!

Under Armour Bodrum Yarı Maratonu; Myndos kapısı, Antik Tiyatrosu, Bitez ve Kumbahçe parkurlarıyla tüm koşu severleri ve ailelerini buluşturdu.

21K - 10K - 5K etapları ile toplam 3 gün süren Bodrum Yarı Maratonu 03 Ekim Pazar günü Belediye Meydanında gerçekleştirilecek ödül töreniyle sona erecek. Mint Organizasyon Yöneticisi Engin Çetinay Bodrum’da spor turizmine yeni bir soluk getiren Under Armour Bodrum Yarı Maratonu'nun bu yıl her yaştan 1.500 kişilik sporseveri bir araya getirdiğini söyledi.

bodrum-maraton-2.jpg

Bodrum'un spor kültürünün geliştirilmesi ve ilçenin tanıtılmasına yönelik önemli bir aktiviteyi yaşama geçirdiklerini dile getiren Çetinay, “Maratonun bu yıl üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Maratona yerli ve yabancı toplam 1500 sporcu katılıyor. Onların aileleri ile birlikte yaklaşık 3000 kişilik bir misafir grubunu Bodrumda ağırlıyoruz. Bu spor turizmi konusunda gerçekleştirilen önemli bir etkinlik. Maratonun hazırlanması ve hayata geçmesinin arkasında100 kişilik bir ekip var. 18 yaşını dolduran, 2 aşısını olan ve sağlık durumu elverişli olan herkes bu yarışa katılabiliyor” dedi.

engin-cetinay.jpeg

BODRUM HEPİMİZE İYİ GELECEK

Bodrum Yarı Maratonu'nun yaşama geçmesinde sponsorların önemli katkıları olduğunu kaydeden Engin Çetinay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bodrum Belediyesi başta olmak üzere Under Armour, Çağdaş Holding, Bitçi, Toyota Türkiye, BODER, Bodrium Hotel ve 3 Enerji gibi değerli firmalarımızın önemli katkıları oldu. Etkinliğe sağladıkları destek için herkese çok teşekkür ederim. Sosyal sorumluluk anlamında etkinliğe kayıt ücretinin % 10'unu Bodrum Belediyesi hayvan barınaklarındaki sevimli dostlarımız için kullanacağız. Ayrıca Bodrum Sağlık Vakfı'ndaki özel çocukların yaptığı ve boyadığı seramik bitiren madalyası ve plaketleri de başarılı sporcularımıza vereceğiz. Amacımız bu etkinliğin daha da gelişmesi ve Bodrum'u daha çok insana tanıtabilmek. Bu nedenle 'Ekimde Bodrum Hepimize iyi gelecek' sloganıyla herkesi maratona bekliyoruz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.