Bodrum'a bayram tatili rezervasyonları arttı

Bodrum'a bayram tatili rezervasyonları arttı

Yaklaşan ramazan bayramıyla birlikte rezervasyonlarda önemli bir artış yaşandığını belirten Bodrium Hotel & SPA Genel Müdürü Yiğit Girgin, Ramazan bayramında yüzde 80-90 oranında doluluk hedeflediklerini belirtti.

Pandemi ve savaş nedeniyle insanların psikolojik bir rahatlama ihtiyacı bulunduğunu belirten Yiğit Girgin, bayram tatilinin sektör adına önemli bir katkı sağlayacağını da vurguladı.

YERLİ TURİST AĞIRLIKLI OLACAK

Bayram tatilinde özellikle yerli turist ağırlığının hissedileceğini dile getiren Girgin, “Başta yerli turistler olmak üzere dolu bir bayram tatili yaşayacağız. Bodrumdaki oteller Bayram tatiline hazır. Kişi başı günlük 500-600 TL'den başlayan fiyatlarla konuklar ağırlanacak. Bodrumda birbirinden renkli etkinlikler, konserler ve organizasyonlar da olacak. Havaların da güzel gitmesiyle birlikte talepte bir artış yaşanıyor. Turizm sektörü farklı iş kollarını da besliyor. Sezonun iyi gitmesiyle birlikte, ekonomik anlamda ülkeye önemli katkı sağlayacağımızı da düşünüyorum” diye konuştu.

yigit-girgin-1.jpeg

İYİ BİR SEZON GEÇİRECEĞİZ

Bodrum'a iç piyasanın yanı sıra ortadoğu, Rusça konuşan ülkeler, merkez Avrupa ve İngiltereden de turistlerin ilgi gösterdiğini kaydeden Yiğit Girgin, “ İnsanlar dünyanın her yerinde benzer sıkıntılar yaşıyor. Rahatlamanın en güzel yollarından biri de yeni yerler görmek ve tatil yapmaktır. Bodrum destinasyon olarak doğa, deniz, tarih ve kültür turizmi gibi birçok farklı özelliği bir arada sunuyor. Üzerinde durmak istediğim bir diğer konu da erken rezervasyonlar. Tatil yapmak isteyenlerin erken rezervasyon yaptırmalarını ve sıkıntıyla karşılaşmamaları için işi son dakikaya bırakmamalarını öneriyorum. Şu anda iç piyasanın ağırlığını hissediyoruz. Haziran ayı ile birlikte yurtdışından da bir yoğunluk yaşanacak. Bu yıl geçen yıldan daha iyi bir sezon yaşayacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.