BODRUM’DA EL DEĞMEMİŞ AŞK İLE BAYRAM COŞKUSU!

BODRUM’DA EL DEĞMEMİŞ AŞK İLE BAYRAM COŞKUSU!

BKM yapımı “El Değmemiş Aşk” turnesinin son durağı Bodrum oldu!

Filmin yönetmeni Umut Kırca, oyuncular Emre Karayel, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Cem Kılıç ve Ümit Erdim bayramın ikinci günü (13 Eylül) Bodrumlu sinemaseverler ile açıkhava sinemasında buluştu. Bodrumlular bayram kutlamalarına 96 dakikalık kahkaha molası verdi!Midtown Avm Cinemaximum Açıkhava Sineması’nı dolduran seyirciler,”El Değmemiş Aşk”ın eğlenceli aşk hikayesini yıldızlar altında kahkahalar eşliğinde izledi.

 

 

ÜMİT ERDİM MUHABİR OLDU!

Film gösteriminden önce basınla buluşan ekip eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdi. Hatta bir ara Ümit Erdim mikrofonu eline alarak muhabirliğe soyundu, oyuncu arkadaşlarına sorular sordu.

“İKİ KIZ ARASINDA KALINCA BU PANTALONU GİYECEĞİM!”

Röportaj sırasında gözü bir muhabirin pantalonuna takılan Ümit Erdim yaptığı espriyle herkesi kahkahaya boğdu. Erdim, muhabirin pantalonunu göstererek “Pantalonunu versene kızdan ayrılacağım” dedi. Filmde iki aşk arasında kalan Zafer karakterini canlandıran Emre Karayel de “İki kız arasında kalınca bu pantalonu giyeceğim” diyerek herkesi güldürdü.

 

BAYRAM TADINDA BİR FİLM

 

Bayram tadında bir film yaptıklarını söyleyen ekip, dördüncü organizasyonlarını  Bodrum’da yapıyor olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Film gösteriminin öncesinde filmin yönetmeni  ve oyuncular seyirciyle selfie çekti.

 

 

SEYİRCİ ‘EL DEĞMEMİŞ AŞK’I ÇOK SEVDİ!

 

9 Eylül’de vizyona giren ‘El Değmemiş Aşk’ı izlemek için sinema salonlarına akın eden seyirciler filmi çok sevdi! Sıcak hikayesi ve eğlenceli anlatımıyla 'El Değmemiş Aşk' sezonu kahkahalarla başlattı!Sinemaseverler mikrofona filmi kahkahalarla izleyip yer yer de çok duygusal anlar yaşadıklarını anlattılar.   

unnamed-(1)-019.jpg

“KOŞA KOŞA GELDİK”

 

Salonları büyük bir tebessüm ile terkeden sinemaseverler filmi çok samimi ve çok eğlenceli bulduklarını söylediler. Filmin vizyona girmesini heyecanla bekleyen izleyicilerden biriyse “Koşa koşa geldik, beklediğimizden daha da güzeldi. Hem güldük, hem duygulandık. Tavsiye ederim gelsin herkes, çok güzeldi” dedi.

 

İşte 7’den 77’ye sinema salonlarını dolduran seyircilerin yorumları:

 

“Son zamanlarda izlediğim en iyi romantik komediydi.”

 

“Bayıldım, çok samimi, çok eğlenceli, çok güzel, çok kaliteli.”

 

“Filmin konusu, burnunun dibindekini görememekmiş.”

 

“Süperdi, sonu çok güzeldi.”

 

“Hem çok güldük, hem de biraz ağladık. Çok harikaydı çok sevdik.”

 

“İçinde her şey vardı, çok beğendik. “

 

“Çok sevdiğim filmlerden biri oldu.”

 

“Son zamanlarda Türk filmlerinin en iyi komedisi buydu herhalde.”

 

“Keyifli bir akşam geçirmek isteyen herkese tavsiye ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.