Bodrum'da Ev Konforunda Tatil Keyfi!

Bodrum'da Ev Konforunda Tatil Keyfi!

Marina Hotel Bodrum ve Lavida Blanca Hotel, kendine ait mutfağı, oturma alanları bulunan odaları ve butik otel konseptiyle ev rahatlığında tatil imkanı sunuyor. 

Bodrumun kalbi olan marina bölgesinde bulunan Marina Hotel Bodrum ve Torba mevkiinde hizmet veren Lavida Blanca Hotel, birçok mağaza, restoran, gece kulübü ve iş merkezine yakın konumuyla da dikkat çekiyor.

Keyifli tatilin adresi olmak için çalıştıklarını söyleyen By Lavida Grup yetkilileri “Her iki otelimizde de içerisinde kendine ait mutfağı, oturma alanları bulunan standart, deluxe, superior odalarımızla evinizdeki konforu Bodruma taşıyor, butik otelciliğin kaliteli hizmet olanaklarını tam anlamıyla size sunuyoruz. Üstelik ister sadece oda ister oda kahvaltı konaklamanız mümkün. İş seyahatleri, kısa veya uzun zamanlı ailecek tatilleriniz için tüm olanakları sağlıyoruz. Lavida Blanca Hotelde Torba mevkinin kendine has kalmış sakin güzelliğiyle rahat bir tatil geçirebilirsiniz. Covid-19’la mücadele sürecinde bir konaklama işletmesinde alınması mümkün tüm önlemleri alıyoruz ve size sağlıklı bir ortam sunuyoruz. Pandemi sürecinde bizlerin sağlığı için savaş veren sağlık personellerimizi hiçbir karşılık beklemeden otellerimizde konaklama imkanı sunarak onlara bir nebze teşekkürlerimizi sunmaya çalıştık. Keyifli ve huzurlu bir tatil yapmak isteyen konuklarımızı otellerimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.