Bodrum'da rota, Uluslararası Düğün Pazarı

Bodrum'da rota, Uluslararası Düğün Pazarı

Uluslararası Düğün Profesyonelleri Derneği, Bodrum Temsilcisi Fatih Öztarakçı, dünyaca bilinen destinasyonlardan biri olan Bodrum'un gerek hizmet kalitesi, gerekse de kentsel kimlik açısından öneme sahip olduğunu ifade etti.

Uluslararası Düğün Profesyonelleri Derneği (IADWP) Bodrum Temsilcisi Fatih Öztarakçı, yıllardır turizm sektöründe elde edilen deneyimler, iş birlikleri ve bağlantılarla birlikte Bodrum'a alternatif turizm kapsamında düğün sektörünün de dahil olması amacıyla çalıştıklarının altını çizdi ve konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bölgenin alternatif turizm konusunda daha fazla paya sahip olması gerektiğini belirten Öztarakçı, “Düğün Profesyonelleri ve Romantik Seyahatler Endüstrisi'nin temsil edildiği Uluslararası Düğün Profesyonelleri Derneği’nin (IADWP) Bodrum Temsilciliğine atandım. 300 Milyar Dolarlık bütçeye ve Dünya'nın farklı ülkelerinden 4 bin 500’e yakın üyeye sahip bir sektörün temsilciliğini Bodrum’da sürdürüyoruz. Hedefimiz Bodrumun uluslararası düğün pastasından daha fazla paya sahip olması. Bodrum iklimi, Avrupa ülkelerine yakınlığı, uluslararası havalimanına sahip olması, hizmet kalitesi ve uygun fiyatlarıyla yurtdışındaki destinasyonlara göre avantajlar sunuyor. Düğünlerde hizmet kalitesinin yanı sıra görsellik de çok önemlidir. Bodrum, Ege kültürünü yansıtan dar sokakları, beyaz evleri, begonvilleri ve masmavi deniziyle önemli bir çekim merkezi. Bunu daha çok insana tanıtmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

fatih-oztarakci.jpg

Önemli Bir Ekonomik Potansiyel

Uluslararası düğünlerin Bodrumda büyük küçük pek çok işletmeye faydalı olduğunu dile getiren Fatih Öztarakçı, “ Türkiye hizmet kalitesi ile ön planda. Burada uçak, transfer konaklama ve düğün dahil olmak üzere paket programlar sunuyoruz. Uluslararası düğün sektörü çok karlı ve Dünyada da sürekli artan bir iş sektör. Bir düğün 500 bin dolardan başlayan fiyatlara sahip. Tüm dünyada yaşanan pandemi ve ertelenen uçuşlar, nedeniyle bir süredir baskılanan bir talep söz konusu. Bazı ülkelerle kapılarımız yeni açılmaya başladı. Önümüzdeki Eylül - Ekim ve Nisan - Mayıs ayları uluslararası düğünler için uygun. Hem maliyet hemde otellerin kapasitesi açısından avantajlı oluyor. Çünkü yurtdışından gelen konuklar tüm oteli kapatmak istiyor. Bu durum oteller açısından da önemli çünkü düşük sezonda önemli bir hareketlenme yakalanıyor” bilgilerini verdi.

1-turkiyenin-en-guzel-dugun-mekanlari-caresse-bodrum.jpg

Yüzen Otel Konsepti

Kendi firması Gulet Bookers ile yıllardır yatçılık alanında da yüzlerce organizasyon gerçekleştiren ve online olarak bayilikler de verdiklerini ifade eden Fatih Öztarakçı, “Gulet Bookers olarak 27 ülkede 520 acenteyle işbirliğimiz devam ediyor. Gulet turizmiyle birlikte kişiye özel yüzen otel konseptiyle hizmet vermeye devam ediyoruz. Tüm dünyada tanınan işadamları, sanatçılar ve sporcuları geçmişte Bodrum'da ağırladık. Uluslararası platformlarda En İyi Yatçılık Şirketi ve Müşteri Memnuniyeti konusunda ödüller aldık. Çok uluslu bir firma olduğumuz için 7 farklı dilde hizmet verebiliyoruz. Bodrum'un güzelliklerini, kültürünü ve tarihini de tanıtıyoruz. Bölge ekonomisinin kalkınması için yerel tedarikçilerle çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.