BODRUM’UN MERKEZİNDE KONFORLU ve SAKİN BİR YENİ YIL KEYFİ

BODRUM’UN MERKEZİNDE KONFORLU ve SAKİN BİR YENİ YIL KEYFİ

2021 yılbaşına özel sürprizler hazırlayan Bodrium Otel & SPA, ev konforunda bir konaklama deneyimi sunacak.

Otel Müdürü Yiğit Girgin, özenle hazırlanan yeni yıl menüsü, akustik müzik ve havuz başı etkinliğiyle konuklar için unutulmaz bir gece sunacaklarını dile getirdi.

Pandemi nedeniyle özel önlemler aldıklarını ve konukların tüm ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunduklarını da belirten Girgin, “Konfor ve misafirperverliğin bir arada bulunduğu Bodrium Otel & SPA’da sosyal mesafeye uygun, ferah alanlarımız ile yeni yıla keyifli bir başlangıç yapabileceksiniz. Güvenli Turizm Sertifikasına sahip olan otelimizde, Covid -19 ve hijyen önlemleri gereğince yalnızca otelde konaklayan misafirlerimizin ağırlanabildiği konseptte, masa ve oturma düzeninin fiziksel mesafe kuralları çerçevesinde, kişilere özel ayarlanacak” diye konuştu.

KEYİFLİ BİR YILBAŞI GEÇİRİN

“Yılın ilk gününe ise enfes lezzetlerle dolu yeni yıl brunch’ı ile başlayabilirsiniz” diyen Yiğit Girgin, şöyle devam etti: “2021 yılına özel olarak hazırladığımız sürprizlerimizle kendinizi evinizde hissettirmek için çalışıyoruz. Yılbaşı günü odaya meyve şarap ikramı, otelde çay saati uygulaması, şömine başında yeni yıl kokteyli, akustik müzik keyfi, 31 Aralık akşamı zengin yılbaşı yemeği, havuz başı varillerde yanan ateş eşliğinde sucuk ekmek ve sıcak şarap keyfi, gece çorbası ikramı, 1 Ocak günü kişiye özel yeni yıl kahvaltı & brunch’ı, konaklama boyunca fitness kullanımı, otel ekstra harcamalarınızda %10 indirim gibi sürprizler ve #kitapokuyalım etkinliği sizleri bekliyor”

SAKİNLİKLE KENDİNİZİ BULUN

Otel Müdürü Yiğit Girgin ayrıca yeni yılda misafirlerin otelde geçirecekleri vakitle alakalı bir proje de geliştirdiklerini belirterek, misafirler için konaklamaları boyunca Yeni Yıl Etkinliği olarak #KitapOkuyalım kampanyası başlattıklarını söyledi. Her konaklayan misafire özel, seçecekleri bir konu ile ilgili kitap hediye edeceklerini ifade eden Girgin şöyle devam etti; “Teknolojinin hızlı ve yoğun bir şekilde 7’den 70’e hayatlarımıza girdiği bu zamanlarda, sessiz ve sakin bir huzur bulma deneyimine destek olmak istedik. Misafirlerimizin onlara sunacağımız bir konu içerisinden belirttikleri kitabı onlara hediye ediyoruz, böylelikle burada geçirilen vaktin daha da kıymetli olacağını ve misafirlerimize keyifli bir zaman sunacağımızı düşünüyoruz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.