Bold, kapılarını açtı!

Bold, kapılarını açtı!

Bold, Folkart Towers Çarşı'da yeniden hizmet vermeye başladı.

Bold, haftanın altı günü 22.00 ila 03.00 saatleri arasında hem kokteyl bar, hem de eğlence mekanı konseptinde hizmet veriyor. Yüz kişi kapasitesiyle dikkat çeken Bold, perşembe ve pazar günleri canlı müzik, diğer günler DJ performansına ev sahipliği yapıyor.

oguzhan-ege-mert-davran-serkan-eglence-2.jpeg

Arkadaşları Oğuzhan Ege ve Batuhan Erdem ile birlikte yaklaşık on yıldır yiyecek, içecek, hizmet ve eğlence sektöründe yatırımlara imza atan Bold'un kurucusu Serkan Eğlence, ''Çok yakında Alsancak'taki Budva ve Raw adlı mekanlarımız da hizmet vermeye başlayacak. Mekanımızda her perşembe Mert Davran sahne alıyor. Salı günleri kapalıyız. Kokteyl ve alkollü içeceklerimizle iddialıyız. İnsanların iş çıkışında veya haftalık rutin eğlence ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri nezih, temiz, huzurlu, güvenli bir ortam yaratmaya çalıştık, başardığımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

bold.jpeg

Murat Tokuz, Kerem Önger, İlayda Aydoğar, Cenk Buyankara, Çağkan Olgun gibi isimlerin sezon boyunca DJ kabininde olacağı mekan, elektronik, etnik tekno müzik yayını yapan ender mekanlar arasında yer alıyor.


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.