Bölge imamı"nın evinde İncil bulundu

Bölge imamı"nın evinde İncil bulundu

Bölge imamı" olarak görev yaptığı bildirilen bir zanlı ile gözaltına alınan 2 binbaşının evinde yapılan aramada İnciller ele geçirildi

FETÖ'nün darbe girişiminde rol alanların  ortaya çıkarılması ve örgütün çökertilmesi için Cumhuriyet Başsavcılığı  tarafından yürütülen ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen  operasyonlarda, ilginç detaylar ortaya çıkıyor.

FETÖ darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, örgüt  yapılanmasında "bölge imamı" olarak görev yaptığı gerekçesiyle aranan Cumhuriyet  Savcısı Burak Yılmaz ile 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanılığında görevli ve  gözaltına alınan Binbaşı Sami Büberci ve Binbaşı Haydar Küreş'in evleri arandı.Örgüt yapılanmasında "bölge imamı" olarak yer aldığı değerlendirilen  ve firari olarak aranan Yılmaz'ın evinde yapılan aramada İncil bulundu.
2 binbaşının da evinde İncil çıktı

 Kars Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı  veSarıkamış 9. Komando Tugay Komutanlığında çalışmalarını da aralıksız  sürdürüyor.

Bu kapsamda Kars Emniyet Müdürlüğü ekipleri darbe girişiminde  bulunduğu iddiasıyla 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanılığında görevli binbaşı  Sami Büberci ve Binbaşı Haydar Küreş'i gözaltına aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.