Bölge Müdürü Bakanlık Müşaviri Oldu

Bölge Müdürü Bakanlık Müşaviri Oldu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nda görev değişiklikleri oldu. Yapılan değişiklik ile İzmir Bölge Müdürü Ömer Tekin Bakanlık Müşaviri oldu. Tekin koltuğunu Bölge Müdür Yardımcısı Hacer Eke’ye devretti.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nda yapılan görev değişiklikleri İzmir’ de de görev değişikliği yaşandı. 20 yıldır İzmir Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Ömer Tekin görevini bölge müdür yardımcısı Hacer Eke’ye devretti. Tekin ise Bakanlık Müşaviri olarak görevlendirildi.
 

Türkiye’de tek
 

İş yaşantısına Yozgat’ta öğretmenlik yaparak başlayan Tekin, 2 yıl sonra istifa ederek, Ulaştırma Bakanlığında göreve başladı. Bakanlık bünyesinde şef, şube müdürü, bölge müdür yardımcısı görevlerinde yer alan Tekin, 1997 yılında Antalya Bölge Müdürlüğü’ne atandı. 2 yıl süreyle bu görevi yürüten Tekin, 1999 yılında İzmir Bölge Müdürlüğü’ne getirildi. 20 yıl boyunca bu görevde kalan Ömer Tekin, Türkiye’de en uzun süre bölge müdürlüğü görevini yapan kişi olarak dikkat çekti. 
 

Önemli işlere imza attık
 

16 Ocak tarihinde yapılan atamaların ardından Bakanlık Müşavirliği’ne getirilen Ömer Tekin, “ 39 yıllık memuriyet hayatımda vatanımıza ve milletimize en iyi şekilde hizmet ettiğimi düşünüyorum.  Çok sıkıntılı ve yokluk dönemleri gördük. Görev yaptığımız ilk yıllara baktığımızda ülkemizin gerek ekonomide gerek ulaşımda gerekse yatırımlar noktasında nerelere geldiğini çok daha iyi görebiliyoruz.  Özellikle AK Parti hükümetleri döneminde başlatılan yatırım atakları ile ülkemiz dünyada adından söz ettiren, gıptayla bakılan bir konuma geldi. İzmir’de Türkiye’nin batıya açılan kapısı olarak yapılan yatırımlarla ivme kazandı. Bu süreçlerde bölge müdürlüğü görevinde bulunmak ve yatırımlarda pay sahibi olmak bizler için övünülecek bir durum. Bundan sonraki görevimizde de vatanımıza, milletimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğim.  Benim yerime göreve getirilen arkadaşımın da bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inancım tam. Kendisine başarılar diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
 

Başbakan Yıldırım’a teşekkür
 

Bakanlığı döneminde Başbakan Yıldırım ile birlikte çalıştığını da hatırlatan Tekin, “ Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olduğu dönemde kendisiyle çalışma şansını yakaladım. Ardından şimdiki Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan ile çalışmaya devam ediyoruz.  Her iki isim ile İzmir’imiz ve ülkemiz için önemli çalışmalara imza atmak benim için onur ve gurur verici bir durum. Artık önümüzde yeni bir dönem var. Bu yeni dönemde de güzel işlere imza atacağız” diye konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.