Bölgesel fazlalıklardan kurtulmak mümkün!

Bölgesel fazlalıklardan kurtulmak mümkün!

Prof. Dr. Banu Çaycı, Bölgesel fazlalıklardan ameliyatsız kurtulma yöntemlerini ve kişinin kendine uygun yöntemi nasıl seçmesi gerektiğine dair açıklamalarda bulundu.

Çaycı, kişinin vücut tipine uygun bölgesel incelme yöntemini seçerken nelere dikkat etmesi gerektiğini şöyle açıkladı:

"Yapılan araştırmaya göre diyet ile bölgesel zayıflamak mümkün değildir. Fakat vücudunuzun hangi bölgesinde daha fazla yağ var ise zayıflama sürecinde yüzdesel olarak o bölgeden daha fazla yağ gidecektir. Hiçbir besin bölgesel kilo kaybı sağlamaz. Diyet ile bölgesel kilo vermek mümkün değildir. Her insanın farklı bir vücut tipi vardır bu nedenle kürler, aslı olmayan diyet listeleri kesinlikle uygulanmamalıdır.

Cinsiyete ve genetik özelliklere bağlı olarak insanlar vücutlarının farklı bölgelerinde yağ depolarlar. Halk arasında simit diye tabir edilen bel çevresi, basen bölgesi, karın bölgesi ve göğüsler bölgesel yağlanma konusunda insanların en çok şikayet ettikleri bölgelerdir.

Soğuk Lipoliz Yöntemi, bölgesel yağlanma şikayeti olup ameliyat olmak istemeyen ve buna vakti olmayan herkes için tek seanslık uygun bir alternatif olarak görülmektedir. 18 yaşından büyük kadınlara ve erkeklere uygulanmaktadır. Lipoliz, hücresel lipid damlacıklarında depolanan yağ parçalarının daha küçük moleküllere parçalanması olarak tanımlanır. Soğuk lipoliz ise bölgesel incelme cihazının lipoliz işlemini yağ dokusunu soğutarak erittiği sistemdir. Hareketli yaşama, sağlıklı beslenmeye rağmen bölgesel olarak kaybedilemeyen yağlara birebir uygulanan bir işlemdir."

banu-cayci.jpg

Soğuk lipolizin faydalarından bahseden Prof. Dr. Banu Çaycı, "Etraftaki diğer dokulara zarar vermeden, vücutta istenmeyen yağları soğutarak yağ hücrelerini kristalize ederek küçülmesini ve yağların geri dönüşümsüz kaybını sağlamayı hedefleyen bir yöntemdir."

Prof. Dr. Çaycı, soğuk lipolizin hangi konularda etkili olduğunu şöyle sıraladı:

Selülit giderme

​Lokalize yağ giderme

Zayıflama

Vücut hattını yeniden şekillendirme

​Kan dolaşımını artırma

Prof. Dr. Banu Çaycı, "Soğuk lipolizden alınan sonuçlar tamamen kişinin metabolizmasına, yaşına, kronik hastalık varlığına ve beslenme alışkanlıklarına göre değişmektedir. Diyetine dikkat eden kişilerde soğuk lipoliz bağlanan bölgeden %20-40 oranında yağ kaybı olmaktadır. Soğuk lipoliz bağlandığı bölgedeki yağlardan kalıcı olarak kurtulmanızı ve tekrar aynı bölgede yağ depolanmasını engelleyen bir işlemdir. Elbette sonuçların yüz güldürücü olması için yaşam tarzınızı değiştirip, hayatınınıza sporu katmanız ve sağlıklı beslenmeniz önerilmektedir. sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.