Bolluk ve bereketi hayatımıza nasıl çekeriz?

Bolluk ve bereketi hayatımıza nasıl çekeriz?

Nazlı Baç yazdı...

Geçtiğimiz hafta hayatımıza istediklerimizi çekmenin 4 adımından bahsettim.Onlarca telefon ve mesaj aldım.Herkesin ortak sorduğu bir soruyu yanıtlamak istiyorum bu hafta.Bolluk ve Bereketi Hayatımıza Nasıl Çekeceğiz? 

Öncelikle anlamamız gereken bilgi şu: Bolluk ve bereket zihinsel bir durumdur. Bolluk bilincini kazandığınız anda yaşamanızda sadece paranın değil, arkadaşların, bilgilerin, paylaşımların ve sevginin de ne kadar bol olduğuna şahit olabilirsiniz. Çünkü bolluk ve bereket hem maddi hem manevi zenginlik demektir.

Geçmişten gelen ilk doğum anında koollektif bilinç,atalardan gelen kayıtlar ve anne baba öğretileri ile bilinç altı kayıtlarında para ile ilgili olumsuz bir kayıt var mı?buna bakmak gerekiyor.Bunu sizde kendi kendinize sorup bulabilirsiniz.

Örneğin:’’Para zor kazanılır’’Ekmek aslanın ağzında’’ ‘’Para İnsanı bozar Vb..bir sürü olumsuz inanç kalıplarınız var ise öncelikle bunlardan kurtulmanız gerekiyor. Ayrıca paranızı cebinize özensizce sıkıştırarak koymak paraya değer vermediğinizi gösteren çok olumsuz bir davranış. Aynı şekilde evrende vermekle almanın bir dengesi vardır. Sürekli almak istemek ancak hiçbir şekilde vermemek de para akışını bloke ediyor. Aynı şekilde hep vermek istemek, almayı bilmemek de öyle. Sevgiyle vermek ve geleni de sevgiyle kabul etmek gerekiyor. Bunun dışında zengin insanlarla ilgili her türlü olumsuz inanç ve düşünce de maddi durumunuzu etkileyeceği için bu konuda da dikkatli olmanızı öneriyorum.

Kıtlık bilincinizden bilinç altı kayıtlarını temizleme ve dönüştürme yolu ile kurtulabileceğinizi hatırlatmak isterim.

Artık para ile ilgili tüm olumsuz inanç ve kayıtlarınızdan kurtulduğunuzu varsayalım.Elbette 1 defa yapıldığında hemen bu düşüncelerden arınamayacaksınız.En az 21 günlük bilinç altı temizliği ve olumlama telkinleri yapmalısınız ki beyin nöronları arasındaki snaptik bağ kurulabilsin.Sonrasında yapmanız gereken bazı çalışmalar var.Örneğin;

Sol elinize bir kağıt para alın ve bir süre neler hissettiğinize dikkat edin. Rahatlama, kasılma, sıkıntı, kirlilik duygusu? Duygularınıza dikkat edin… Bunu en az 10 dakika sürdürün ki çalışmanız tam olsun. Hislerinizden ya da hiçbir şey hissetmediğinizden emin olduktan sonra parayı sağ elinize alın ve kalp çakranızdan yani iki göğsünüzün arasından çıkan pembe ışığın parayı kuşattığını düşünün. Işık kalp çakranızdan çıksın ve paraya aksın. Bu şekilde paranın temizlendiğini ve arındığını düşünün. Bunu da en az 5 dakika yapın. Bu çalışma ile para ile ilgili tüm kötü hisleriniz de arınacak. Paraya sevgi enerjisi veriyorsunuz ve paranın enerjisi temizlenirken para ile aranızda güzel bir bağ kuruluyor. En sonunda içinizden “Paranın enerjisine bağlandım ve para ile aramda sevgi dolu enerji bağı oluşturdum” diyerek çalışmayı bitirin.Sonrasında paranın değerli olduğunu hissederek bunu defalarca söyleyin.

*Parayı Seviyorum.
*Para Benim Dostum.
*Şuan Parayla Aramdaki Tüm Kısıtlamaları Serbest Bırakıyorum.
*Para Bana Bildiğim ve Bilmediğim Her yerden Kolaylıkla Geliyor.
*Ben Bir Mıknatısım.
*Ben Para Mıknatısıyım.
*Ben Zenginim.
*Zengin Olmayı Hak ediyorum.
*Bolluk ve Bereket İçinde Olmayı Seçiyorum.

Bu olumlama cümlelerini uyumadan önce defalarca tekrarlayın.Telefonunuza kendi sesiniz ile kayıt yapıp 21 gece dinlemeniz oluşumu hızlandıracaktır.

Yaşamınızda yeterince bolluk ve bereket yoksa bunun için yer açıp açmadığınıza bakın.Evrende Boşluk Yasası vardır.Yaşamda yer açın ki, yenilik ve bolluk yaşamınıza gelsin. 

Bunun için önce evde kullanmadığınız eşyalarla, eskimiş elbiselerle, uzun süredir birikmiş bir sürü ıvır zıvırla başlayın. Siz eskiyi bıraktıkça yeni enerji oraları doldurmaya gelecek, bana güvenin!

Şimdi bu yazılanları okuduktan sonra beklemeyin ve hemen harekete geçin.Önce olumsuz bilinç altı kayıtlarınızdan kurtulun sonra eski ve kullanılmayan her şeyi gereksinimi olan insanlara verin dağıtın.Unutmayın her şey önce vermek ile başlar.Sonra Olumlamalarınızı yapın ve kısa sürede hayatınızdaki değişimi ve bolluk bereketin size nasıl aktığını göreceksiniz.Benden söylemesi….

Bolluk ve Bereket Her daim sizlerle olsun.Ve Öyle de Oldu….

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.