Bollywood Dreams Hint Müzikali İzmir'e geliyor

Bollywood Dreams Hint Müzikali İzmir'e geliyor

2 Haziran'da İzmir Açık Hava Tiyatrosu'nda sanatseverlerle buluşuyor.

Genel Sanat Yönetmenliğini Izmirli genc koreograf ve dansçı Bahar Aksoy'un, prodüksiyonunu Vishnu Namana’nin üstlendiği Hint müziği ve danslarının, 50 kişilik dev sanatçı kadrosu ile sergileneceği müzikal Türkiye'de ilk kez 2 Haziran'da İzmir Açık Hava Tiyatrosu'nda sanatseverlerle buluşuyor.

 Hikaye, Hint ve Türk kültürünün ortak ve farklı yönlerini, iki gencin tutkulu aşkları üzerinden, dans ve müzikle anlatıyor. İzleyicileri, Bollywood'un renkli ve büyülü dünyasını keşfe çıkartıyor.

 Eser, uluslararası platformlarda görselliğin yanı sıra özgülüğü ile de yer alabilme potaniyelini barındırmaktadır. Türk dansçıve koreograflarının yaratıcılıkları ile dünya çapında olabileceklerinin bir örneği olmaya adaydır.

 Bireysel performanslarıyla yurt içinde ve yurt dışında tanınan, başarılı dansçı ve müzisyenlerin bu proje için bir araya gelerek oluşturduğu topluluk gösterileri ile Türkiye'den düyaya açılmayı hedeflemektedir.

 İlk kez izleyiciyle buluşacak olan gösterimize tüm müzik ve dans severleri bekliyoruz. Sizlere çok renkli bir Bollywood rüyası sunmak için heyecanlıyız..

 Sure: 90 dk ( 2 perdelik muzikal)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.