Bölünmez Çankırı’dan Pazarcılar Odası’na ziyaret

Bölünmez Çankırı’dan Pazarcılar Odası’na ziyaret

Pazarcılar Oda’sında ‘Özkanlar Pazarı’ görüşüldü

 

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Özkanlar Pazaryeri ile ilgili İzmir Pazarcılar Esnafı Odası Başkanı Hamdin Erişen’i ziyaret etti. Bölünmez Çankırı, Özkanlar Pazaryeri sorununun çözümünde Oda’nın görüş ve önerilerini alarak çözüm bulmak istediklerini söyledi

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir’deki temaslarını yoğun bir programla sürdürdü. Özkanlar Pazaryeri ile ilgili İzmir Pazarcılar Esnafı Odası Başkanı Hamdin Erişen’i ziyaret eden Bölünmez Çankırı, Özkanlar Pazaryeri hakkında Oda’nın görüşlerini alarak, önerilerini dinledi.

SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ

Hem vatandaşın hem de pazarcı esnafının mağdur olduğu Özkanlar Pazaryeri ile ilgili gerekli adımların atıldığını belirten Bölünmez Çankırı, “Geçtiğimiz günlerde Özkanlar Pazaryerinde incelemelerde bulunduk. Orada vatandaşlarımız ve pazarcı esnafımız ile bir araya gelerek sorunları yerinden dinleyip tespit etmeye çalıştık. Yerel yönetimlerden kaynaklı olarak orada yaşanan soruna bizler kayıtsız kalmak istemedik. Gerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, gerek TBMM Başkanımız Binali Yıldırım gerekse diğer İzmir milletvekillerimiz de bu konu üzerine defalarca gerekli işlemlerde bulunmuşlardır. Bende İzmir Milletvekili olduktan sonra şahsıma gelen şikayetler üzerine bir takım girişimlerde bulundum. Sürecin ilk başladığı andan şu anda geldiğimiz noktaya kadar yaşananlar ile ilgili bilgi ve belgeleri topladık. İnşallah burada vatandaşımızı ve pazarcı esnafımızı mağdur etmeden bu sorunu çözüme kavuşturacağız” dedi.

VEKİLİMİZE ÖNERİLERİMİZİ SUNDUK

İzmir Pazarcılar Esnafı Odası Başkanı Hamdin Erişen de pazarcı esnafı ve vatandaşların yaşadığı mağduriyetleri bildiklerini ve bu konuda gerekli girişimleri sürdürdüklerini belirterek, “Değerli İzmir Milletvekilimiz Ceyda Bölünmez Çankırı, konunun direkt muhatabı olmamasına rağmen hassasiyet göstererek, bizim derdimizle dertlenmiştir. Pazarcı esnafı ve orada yaşayan vatandaşlarımız adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bölünmez Çankırı Hanımefendinin, Özkanlar Pazaryeri sorunu ile ilgili çabalarını ve çözüm bulma arayışlarını takdir ediyorum. Bundan önce bizimle bu konunun çözümü için girişimlerde bulunan herkese verdiğimiz bilgileri kendisine de takdim ettik. Sağ olsun kendisi fikrimizi ve önerilerimizi dinledi. Pazarcı esnafının sesinin duyurulduğu yer olan İzmir Pazarcılar Esnafı Odası’nı ziyaret eden değerli vekilimize bu nazik ziyaretlerinden ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah konuyla ilgili herkesin aynı hassasiyeti göstermesi ile birlikte Özkanlar Pazaryeri ile ilgili sorunun da çözüleceğine canı gönülden inanıyorum” diye konuştu.

ESNAFIMIZ FIRSATÇILARI ŞİKAYET ETSİN

İzmir Pazarcılar Esnafı Odası ziyaretinin ardından esnaf ve vatandaşlara teşekkür ziyaretlerinde bulunmaya devam eden Bölünmez Çankırı, Çankaya ve Kemeraltı’ndaki esnafları gezdi. Her dükkanı tek tek ziyaret etmeye özen gösteren Bölünmez Çankırı, esnafların sorunlarını dinleyerek isteklerini not ettirdi. Kendisine en çok şikayet edilen konu olan fırsatçılar ile ilgili hiçbir şekilde taviz verilmediğini hatırlatan Bölünmez Çankırı, “Fırsatçılara kesinlikle taviz vermeyin. Esnaflarımız kendilerine fahiş fiyatlar çeken hangi firma hangi yer olursa olsun bizlere mutlaka şikayette bulunsunlar. Fırsatçılık yapan firma ve işletmeleri tüketici derneklerine, Ticaret İl Müdürlüklerine, Alo 175'e yer ve ürün olarak bildirmek yeterlidir. Yapılan şikayetler incelendikten sonra fahiş zam yapanlar hakkında önce para cezası sonra da faaliyeti durdurma cezası verilecek. Her şikayet en üst düzeyde değerlendiriliyor. Esnaflarımız ve vatandaşlarımız bizlere fırsatçılık yapanların şirket bilgilerini ve adreslerini verdikleri takdirde gerekli yasal işlemler mutlaka başlatılıyor. Esnafımız burada cesur olsun ve şikayet etmekten geri durmasın” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.