BonVivant'ta iki sergi izleyicileri bekliyor

BonVivant'ta iki sergi izleyicileri bekliyor

En sevdiğim Yere Giden Yol” adlı karma sergi ve Zeynep Bütünley Aktan’ın “Hikayenin Öteki Tarafı” adlı kişisel sergisi BonVivant’ta ziyarete açıldı.

En Sevdiğim Yere Giden Yol ve Hikayenin Öteki Tarafı sergileri kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla coşkuyla açıldı.

Sanatçılar Ayşegül Karakaş, Deniz Doğruyol, Ebru Öneriç, Haydar Akdağ ve Merve Dündar’ın çalışmalarının yer aldığı En Sevdiğim Yere Giden Yol sergisinin küratörlüğünü Gencer Uçar üstleniyor. Sergi, resim, heykel, mekâna özgü yerleştirmeler, kolaj gibi farklı medyumda çalışmalarla zengin bir anlatım dili elde ediyor.

1-1.jpg

Doğa ve insan arasındaki ilişkiyi döngüsel bir perspektifle yorumlayan Sanatçı Zeynep Bütünley Aktan'ın Hikayenin Öteki Tarafı sergisi ise doğanın kapsayıcı gücü karşısında insanın nerede durduğunu sorguluyor.

Bugüne kadar birçok sergi ve söyleşiye ev sahipliği yaptıklarını söyleyen BonVivant Kurucusu Perihan İnci, yaptıkları etkinliklerle hedefledikleri gibi kaliteli ve iyi yaşamın adresi olduklarını ifade etti. Farklı disiplinlerden sanatçıların eserlerine ev sahipliği yaparak bu yolculuğa beraber çıkmış olmaktan heyecan duyduklarını belirten İnci, katılan herkese teşekkür etti.

2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.